kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 May 2013

Tempat Nak Beli Manik Crumble Online


salam sejahtera untuk semua!!


kat bawah ni salah satu Contoh Jahitan MANIK CRUMBLE'. kot la ada yang belum tahu ke kan? hihi. manik crumble ni cantik tau. sebab dia banyak layer. buat 3-4 lapis baru nampak comey dan lebat. guna lak jenis pearl glass baru cantik. disamping tu korang kena ler alert dan kreatif dalam match-kan kaler manik tu. biar nampak cantik dan berseri!! 




kalau korang tak tahu Kat Mana Nak Beli Manik Crumble (Pearl Glass) yang cantik ni, meh jaa share ngan korang yer. ekceli ni jaa dapat tahu melalui facebook. kat sini dia dah sesiap matchingkan kaler manik-manik dengan sebaiknya. so, korang tak perlu rambang mata nak memilih dah. rege pun berpatutan juga. setiap paket hanya RM18.90 sahaja. jom usha-usha...



campuran merah hati, hijautu dan pink

belajar jahit manik, blog jahit manik, jahit manik crumble, cara nak belajar menjahit manik, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, cara jahit manik,

campuran kaler merah dengan pink dan hijau cair/muda

belajar jahit manik, blog jahit manik, jahit manik crumble, cara nak belajar menjahit manik, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, cara jahit manik,

campuran kaler biru gelap, biru muda dan hitam

belajar jahit manik, blog jahit manik, jahit manik crumble, cara nak belajar menjahit manik, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, cara jahit manik,

campuran manik dengan kaler hijau yang muda dan juga tua

belajar jahit manik, blog jahit manik, jahit manik crumble, cara nak belajar menjahit manik, manik crumble, tempat nak beli manik crumble, cara jahit manik,

Campuran Mutiara Untuk Manik ini adalah:

Glass Pearl 6mm ~ 2 warna
Glass Pearl 4mm ~ 2 warna
Glass Pearl 3mm ~ 2 warna
Miyuki Metallic Pearl 3mm ~ 1 warna
Cube (Square) Plastic Crystal 4mm ~ 1 warna

HARGA RM18.90 / 69 gram

Harga penghantaran melalui PosLaju:
RM5.95/sehingga 500gm/Sem. Malaysia
RM8.60/sehingga 500gm/Sarawak
RM9.30/sehingga 500gm/Sabah



Sila Order  di Facebook Pages : Kedai Manik Labuci Mira
p/s : untuk order sila nyatakan kod yang tertera pada gambar ye!


diharapkan perkongsian ini dapat membantu mereka yang minat dalam bidang jahit manik tapi tak tahu kat mana tempat nak beli manik Pearl Glass Yang Berkualiti. Manik yang berkualiti akan memberikan impak atau hasil yang lebih cantik dan berseri tahu? plus lagi dia punya lapisan tak mudah menggelupas. so, ianya akan kekal cantik walau dibasuh banyak kali.




 

9 comments:

  1. Thanks share... Blh beli gak nnt...

    ReplyDelete
  2. cntik manik2 tu..lau la yaya pndai jahit manik sdri, mmg da borong hbis da..heee =D

    ReplyDelete
  3. siapa yg suka mnik mesti rambang mata tgkkan,...

    cantik2.. :)

    ReplyDelete
  4. manik mmg cantik,tapi agak pening tgk manik-manik..huhu

    ReplyDelete
  5. thanks share...klu rasa nak beli ble usha fb jer..senang..

    ReplyDelete
  6. Bg penggemar jahit manik wajib beli tu...

    ReplyDelete
  7. Assalam..nk tanye pearl ni shining x?

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..
    nk tye mnik crumble ni klu jual cmpur2 ka tuk 1 pek

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...