kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 May 2013

Terjumpa Apex dan Leuniey di Kampung Grill


salam dears!!


beberapa minggu lepas jaa ada wat entry yang jaa gi makan Pizza Free masa lepas ke USM kan? pastu pada masa yang sama en.suami jaa pulak ke stadium untuk tengok bola Kelantan lawan Felda. then, bila en.suami jaa dah selesai tengok bola dan jaa selesai makan pizza, kitorang pun pegi ke Wakaf Che Yeh (WCY) pulak.


apex, leuniey, leuniey bertudung, apek dan leuniey,


lepas kami balik dari WCY, kami singgah pulak minum di Kampung Grill Pasir Pekan. kat situ tak sangka pulak boleh terjumpa pasangan glamer Apex dan Leuniey ni. mereka duk makan kat kedai tu jugak... maybe letih main bola diorang pun dinner kat situ la pulak kot... so, kami yang jakun ni pun apalagi snap-snap ler gambar bersama.... hihi... jgn jeles yerppp, korang!!


leuniey natasha bertudung, leuniey pakai tudung, apex, leuniey, leuniey bertudung, apek dan leuniey,


dan hari ni, jaa terbaca pulak di Blog Kak Nik, yang Leuniey Natasha ni dah mula bertudung dah tau... ermm.. comel jer dia... nampak bertambah manis dan sopan.... katanya dia dah mula bertudung sejak 20 mei hari tuu.... tahniah Leuniey! semoga anda lebih istiqomah dalam menutup aurat.... jaa cilok ayat Kak Nik ni.. hihi...



p/s : ramai retiss dah mula bertudung...alhamdulillah!!


29 comments:

  1. tu la ada gak baca kata dier dah pakai tudung...bestnyer dapat jumpe deme yee

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, comey leuniey pakai tudung kan..

    ReplyDelete
  3. wahh..seronok kan..dpt jmpe mereka

    ReplyDelete
  4. wah2..kelassssssssssss akk tau.alhmdlh

    ReplyDelete
  5. Akak ade ckp kat apex yg farah kirim salam tak??? Hikhik :p

    ReplyDelete
  6. nape jaa berdiri jauh sikit dr leuniey? hihi

    ReplyDelete
  7. bestnya. alhamdulillah lah kalau leuniey dah pkai tudung. hope kekal.

    ReplyDelete
  8. nmpang glamer.. ehe... sama besar ngan jaa je dia tuu

    ReplyDelete
  9. UNTUNGNYA..KAK BUI MINAT APEX..^_^

    ReplyDelete
  10. Ambooiiiii jumpa retis je trs bergambo ye...hihi

    ReplyDelete
  11. orgnya cantik, bertambah cantik lagi kalau bertudung. kan? hee.. :)))

    ReplyDelete
  12. bertambah2 comey bila bertudung..

    Jaa.. i'm coming!! ;)

    ReplyDelete
  13. wahh bersama idola :D cantik kan dia.

    ReplyDelete
  14. wow untungnyaa akk jumpa dorang.. wahhh wahhh. masa akk minta bergambar dengan dorang tu, akk tak rasa cam segan ke??? Ena pernah jumpa artis2 kat KL tapi segan ooo nak minta bergambar

    ReplyDelete
  15. akak pun cilok gambar dari instagram Lueniey..hehe
    mkin cantik kan dia. suka tgk pasangan ni.

    ReplyDelete
  16. bestnya jumpa orang fofular

    alhamdulillah

    ReplyDelete
  17. glamour kejap jumpa merekakan..

    ReplyDelete
  18. aloo..fikri tido ke..
    kalau tak boleh suruh apex dukung.. :)

    ReplyDelete
  19. nape apek tu mcm serabai je. hahaha.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...