kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 May 2013

Trafik Blog : Purata 600UV (4-17 Mei 2013)



trafik blog, tips blogging, nuffnang, tips naikkan trafik, trafik mingguan, trafik bulanan, tips 600UV,

trafik blog, tips blogging, nuffnang, tips naikkan trafik, trafik mingguan, trafik bulanan, tips 600UV,


Kat atas tu trafik blog yang jaa sempat printscreen untuk selama 2 minggu (4-17 Mei). even pada lingkungan 2 minggu tersebut jaa sedikit sibuk dengan assignment, tapi alhamdulillah trafik di blog jaa semakin meningkat berbanding trafik pada April iaitu sebanyak 500UV (refer entry ini).

Untuk minggu ni pula dilihat ada lagi peningkatan nya even jaa hanya mampu update 1 entry sahaja setiap hari... btw, tunggu ya. jaa akan printscreen pada sabtu ini ok.. cuma untuk hari Sabtu dan Ahad jer trafik kurang sikit (4-5 mei & 11-12 mei). maybe ramai tak ber-internet pada hari weekends kot! (^_^)



P/S : terima kasih pada readers yang rajin singgah ke blog jaa!!


16 comments:

  1. tahniah dear..banyak tu..cheery xmampu nak smpai sebanyak tu sebab malas nak update entry kot..haha

    ReplyDelete
  2. tahniah jaa...

    samala dgn akak, kalau sabtu n ahad, uv mesti kurang ;-)

    ReplyDelete
  3. satu peningkatan yg baik..

    hujung minggu sy pun nak cecah pun 200 kdg ermmm.....

    ReplyDelete
  4. wahhh..tinggi tuu..tahniah kak..

    ReplyDelete
  5. wow!! banyak tu kak... hehehe tahniah ye kak... mesti lepas ni bertambah semangat nak update blog kan kan.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Tahniah ye, trafik pun ok tu :)
    Kalau usaha lagi boleh cecah 1,k daily :)


    BTW, good luck utk final exam ya :D

    ReplyDelete
  7. mcm mane jaa buat ehhh. byk tu sehari 600uv. nak jugak. hahaha.

    ReplyDelete
  8. manyaknya jaa... happy blogging.. ;)

    ReplyDelete
  9. Deqla antara penyumbang trafik x?? Haha..perahsantan jek..apapun tahniah jaa... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...