kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 June 2013

10 Pemenang Giveaway Ke-2 Jaakechik ialah...


 salam my dears!!


Giveaway ke-2 yang jaa lancarkan telah ditamatkan pada 21 jun lepas. pada entry GA itu jaa ada bgtahu yang jaa akan umumkan pemenang pada 27 jun kan? so, jom kita tengok siapakah 10 pemenang bertuah yang bakal mendapat 2 helai baju t-shirt dan 8 keping photo magnet itu.... btw, sebelum tu jaa nak inform yang semua pemenang ni di tentukan melalui random.org yer... kalo nombor korang tak terpilih sila salahkan random.org  ok... heee!


Pemenang Baju T-Shirt

51.  http://waddahjannah.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

80.  http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html


Pemenang Foto Magnet (FM)


09.  http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

16.  http://farahwahyda.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

34.  http://norminieza.blogspot.com/2013/06/giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

37.  http://www.cikfie.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

43.  http://farraanuar.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

68.  http://yyunie.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

87.  http://leyyannakhai.blogspot.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2-by-jaakechik.html

60.  http://www.fatindiana.com/2013/06/jom-join-giveaway-ke-2by-jaakechik.html


kepada 10 pemenang diatas... sila hantar details korang secepat yang mungkin ya... bagi yang menang t-shirt sila hantar details lengkap :  nama penuh, alamat dan nombor telefon bagi urusan pos laju.... dan bagi yang menang photo magnet sila hantar details nama dan alamat penuh, sekeping gambar utk letak di FM anda. 



p/s/s : sila send details di facebook jaa yer ---> (www.facebook.com/jaakechik)


20 comments:

  1. Alhamdulillah menang =)

    Thanks ! =D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, terima kasih! :D
    tahniah utk pemenang yg lain :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd pmenang..juga penganjur, segmen sukses !

    ReplyDelete
  4. Saya punya takde?? emmm...Jaa bila nak turun Seremban ni?

    ReplyDelete
  5. Salam Jaa...yg no.16 tue farah ker?? bukan apa tgk link blog rasa mcm nak btl dah..tpi ada double 'r' pulak kt farah tue..confius jugak takut2 bukan farah..huhuhu
    link blog ~farahwahyda.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. tahniah yg menang.. xde rezekii.. aamiin

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua yg menang..yg tak menang cuba lagi di lain kali

    ReplyDelete
  8. wah tahniah kepada yg menang ye... pasan tak semua emenang adalah wanita... wanita mmg bertuah sokmo klu nak di bandingkan dgn lelaki... ekekekeke....untuk Aiza jugak... tahniah.. nnt buat lagi ye aiza..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..Tq ja..nnti farah email detail yer.. Congrats jugak kepada semua pemenang..;p

    ReplyDelete
  10. ehhhhhh! knp ena tak tahu akk buat GA????!!! huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ni mesti ena dah lama tak buka blog.. sob sob sob

    apapun, semoga berjaya kepada mereka yg menang... :3

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.rezeki mereka :)

    tahniah

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah... :)

    saya da pm detail :) thanks ye :)

    ReplyDelete
  13. tahniah buat para pemenang...akak antara pemenangnya..baru perasan tadi....hehe

    ReplyDelete
  14. Huhuhu..sedehx dpt join... :-(
    Apapun tahniah pd yg berjaya...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...