kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 June 2013

Aksi Fikri Melayan Kartun Wonder Pets!!




Tergelak Besar Sensorang Tengok Kartun Wonder Pets!


Dia Melopong pulakkkk....ntah ler kenapa??


Video Wonder Pets Dari You Tube...Kelass Kau Fikri!!


Kecik-kecik dah pandai layan kartun dalam internet
mak pak ko dulu, sentuh komputer pun masa umur dah 20++ noksss!!



Kehadiran Anak Memang Menyeri Kehidupan Kami Suami Isteri
Thank You ALLAH Kerana Memberi Peluang Kami Mendapat Zuriat Sendiri



p/s : hope 2-3 tahun lagi aii dapat anak pompuan pulak....ngeeee!!!!!



9 comments:

  1. Cerdik hero Jaa ini. Dia menghayati tu sebab itulah boleh ketawa sakan dan khusyuk diam menghayati...

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dia, sengih manjang. Comel geram tengok.

    ReplyDelete
  3. Comeiii..fikri melopong sbb binatang yg wonderpet nak selamatkan tu nak jatuh kot..hahaha...

    ReplyDelete
  4. suka la tu tengok wonderpet naik kapal tebang.. hehe.. cikna pun kekadang leka layan wonderpet ni. huhu..

    ReplyDelete
  5. ololooo pandainya dak encem ni... bkn main lagi mghayati.. sampai gelak2... hihii

    ReplyDelete
  6. Haha..gelak sensorang pun jadi..!! Best la jaa ada cc sendri... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...