kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 June 2013

Cek Pertama Nuffnang (RM50.46) : Rezeki Blogging!



cek nuffnang, cara buat duit dengan blog, buat duit dengan blog, buat duit dengan nuffnang, earning nuffnang, cash out nuffnang,  rezeki blogging, hasil blogging,


Alhamdulillah.... cek dari Nuffnang dah pun sampai ke tangan jaa minggu lepas... even jumlahnya hanya RM50.46 tapi jaa dah betul-betul syukur sebab duit tu adalah hasil dari blog ini... seronoknya blogging bila kita tahu dengan blogging ni buleh dapat jana duit sampingan kan?? bulan lepas hari tu jaa baru jer dapat cek RM50 dari Exabytes (refer entry ini)... itu pun disebabkan blog lah juga.. syukur alhamdulillah...



p/s : dear Nuffnang, blog ku dah lama takde CPUV, bila nak beri lagi nihhh??
p/s/s : jom join Giveaway ke-2 Jaakechik ---> klik sini


16 comments:

  1. alhamdulillah..... rezeki..lynn pun ada sikit menabung kat nuff..insyaallah nanti nak cashout gak. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah...

    best nyer dapat duit tu

    ReplyDelete
  3. Hana pula akan menyusul nanti. sikit je lagi. hehe tapi yang sikit tu pun aga2 berapa bulan agaknya.. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah..bestnyer...tak sabar akak nak cash out juga nnt..ehe

    ReplyDelete
  5. salam..
    wahh Alhmdlh...
    mura rezki..=)

    ReplyDelete
  6. yana pown x lama lgi boleyh cashout nuff

    ReplyDelete
  7. tahniah . rezeki dari blogging kan. best.hehe

    ReplyDelete
  8. Owhh cek pertama..deqla plak x pnh dpt..haha..tahniah jaa...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...