kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 June 2013

CPUV Ke-2 Nuffnang Baru Muncul




Setelah sekian lama IKLAN CPUV PERTAMA yang jaa dapat dulu tu credited, baru hari ni jaa dapat gantian CPUV yang baru a.k.a CPUV yang ke-2.. adoii sedih sungguh rasanya... huhu... btw, jaa tetap bersyukur! CPUV ke-2 ni (DRB-HICOM) buat jaa makin sayang kat Nuffnang! haha... kipas jangan tak kipas. ye dakkk??


ekceli jaa terkilan juga sebab dah lama tak dapat CPUV ni. tapi jaa tak mudah give-up. jaa ringankan jugak tangan hantar surat ke Nuffnang (www.nuffnang.com.my) . last sekali jaa hantar surat adalah pada 22 jun lepas dan dibalas pada 24 jun oleh Nuffnang (hari ini). malam ni bila jaa jenguk di bahagian earning.. uikkk ada CPUV ''on going'' laaa...

BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, earning blog, earning nuffnang, cash out nuffnang, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, trafik blog, cash out nuffnang, nuffnang, be nuffnang, cpuv nuffnang,


even seketui sajo kira ok ler tuu dari non hadoooo.... heeee! kalo tengok diatas tu memang macam blog jaa dah penah dapat CPUV, tapi yg Women Channels tu earningnya sedih giler!! rasanya tu masalah teknikal dari Nuffnang kot. kalo nak kira yang sebetulnya, jaa baru dapat dua kali CPUV. sbb yang Women Channels tu bila jaa check dia dah pun credited tanpa sempat jaa nak ''merasa'' hasilnya!


tapi kan, Nuffnang ni pelik sungguh tau... dikala jaa sibuk (tak update blog) di kala itu lah jugak dia nak kasi CPUV. macam CPUV pertama dulu pun jaa dapat masa jaa bercuti di Melaka... masa tu jaa bizi dan tak update blog pun. tapi balik jer dari Melaka, tengok2 dah ada CPUV Libresse tuuu.... orang kata, kalo nak CPUV kena rajin update? tapi tak update pun dapat jer niiii? acaner tuuu?



p/s : jaa percaya, rahsia CPUV adalah ''Update Bio'' & ''Survey''!!


16 comments:

  1. Ok la tue...rezeki jugak..sikit2 lama2 jadi bukit..;p

    ReplyDelete
  2. masa wan rajin update blog and kerap update bio, susah nak dapat.

    time jarang update blog..bekembor cpuv.

    heheh

    ReplyDelete
  3. cpuv 1sen? serupolah kito haha.xpo,sikit2 lamo2 jadi bukit

    ReplyDelete
  4. Tahniah sis. Nab pun baru dapat merasa CPUV yg pertama. Hukhuk.
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/06/akhirnya-cpuv-pertama-dari-nuffnang.html

    ReplyDelete
  5. tahniah BE dah menyinggah...mmg kena sll update..survay tuu...

    ReplyDelete
  6. tahniah akak! saya pun baru dpt jugk. hehe :3

    ReplyDelete
  7. Salamm Jaa..CPUV tu apa yea..hehehe, saya ni pasal nufnang ni tak ambil tau sangat..n agak buta IT..!

    ReplyDelete
  8. wah..best lah jaa..cheery susah toi nak dpt be ni..huhu

    ReplyDelete
  9. lama dah Nur tak update menda2 tu...
    apapun tahniah jaa.. :)

    ReplyDelete
  10. Rajin jaa..patot la asyik dpt..deqla x penah update psl ni sbb nuffnang xleh bkk kat opis..nk tlg klik iklan blogger pun x bole..hukhuk..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...