kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 June 2013

Exam PJJ Tahun Pertama Dah Tamat...


salam dears!!

yeayy... merdeka sudah jaa untuk hari ni..... hihihi...seronok betul lepas keluar dewan exam tadi (5pm). hari ni hari last jaa final exam untuk first year PJJ. alhamdulillah... dalam dia-diam... pejam celik pejam celik dah habis pun setahun pengajian PJJ jaa... rasa seronok sangat! 

cuma sekarang ni risau pasal keputusan exam jer lahh... harapnya dapat pointer yang baik... dan semoga 9 paper yang jaa amik tu takde satu pun yang sangkut.. terima kasih pada rakan-rakan yang doakan jaa untuk 3 minggu final exam ini (01-21 jun 2013). jaa baca semua komen2 korang, cuma tak sempat reply jer lagi...

dan pada malam ni tepat jam 12 malam, giveaway yang jaa lancarkan pada 01 jun 2013 akan tamat! so, masih ada peluang buat sesapa yang masih berminat untuk join tu yer... nak join ===> Klik Sini

skrg jaa masih takleh nak blogwalking dan drop komen di blog korang sebab jaa kena keja sampai lewat malam skrg ni... makanya, jaa betul-betul tak leh nak fokus pada blogging dah sekarang... siang keje, kdg2 exam, pastu kena stay keje sampai lewat malam. penat sungguh wooo 2-3 minggu ni.. hope ada yang memahami daku... huuhuu...!!



p/s : yeayyyy merdeka3x!!!
 

13 comments:

  1. alhamdulillah..dah selesai semuanya....legakan..:)

    ReplyDelete
  2. perghh...merdeka dah ja..
    bestnyaaa.. :)

    ReplyDelete
  3. gd luck jaa...

    moga dapat keputusan yang terbaik

    ReplyDelete
  4. good luck jaa! fiza pun berdebar2 tggu result la pulak ni :p

    ReplyDelete
  5. MJ pulak dah tamat 4thn pengajian PJJ di USM alhamdulillah.. tunggu result je dan moga kita berjaya ye Jaa ;)

    ReplyDelete
  6. merdeka kejap je.. sem depan ada lagi.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Amboihh kemain lg yeay dia,.merdeka la katakannnnn

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...