kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 June 2013

Fikri Dah Pandai Berselipar Jepun






Beberapa hari lepas jaa gi amik fikri di rumah pengasuh, terkejut jaa bila tengok yang fikri ni dah pun pandai sarung selipar jepun sendiri. elok jer dia pakai, tak tertukar pun belah kiri dan kanan nya. selalunya jaa suka beli sandal atau kasut. jaa tak beli selipar, sbb takut selipar tu ''tak melekat'' di kaki dia. 

tapi kali ni pengasuh fikri yang belikan. katanya dia beli sebab dia kesian tengok fikri asyik duk pakai selipar jepun orang besar... pastu, bila dia pakai asyik tersadung jer... ewahh...''tersadung'' kau....!! bercakap ''diluaiiii'' giteww... padahal kalu di kelate di sebut 'reboh' jer....hekk..hekk...



p/s : soryy ya jaa belum balas jejak korang lagi....soryy kuasa lima!!


16 comments:

  1. dh makin besar,,,satu permulaan yg bgus bljr pkai kasut

    ReplyDelete
  2. sis mcm mana nk letak bilangan views dkt entri post,,ada tuto x

    ReplyDelete
  3. cute je kaki kecik pakai selipar jpun..:)

    ReplyDelete
  4. syawal yang dah 3 tahun pon belom pandai sangat pakai selipar jepun

    ReplyDelete
  5. amboi.. comel je kan.. hehe

    ReplyDelete
  6. Comel fikri pakai selipar jepun ^_^

    ReplyDelete
  7. Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

    http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

    ReplyDelete
  8. alolololo..comei pula tgk dia pakai selipar jepun tu.. :)

    ReplyDelete
  9. cepat betol dia belajar guane nak pakai selipar kan..bagus betol

    ReplyDelete
  10. kiutnya fikri berselipar jepun.. reboh kea.. hahaha..

    ReplyDelete
  11. wah. dah pandai pakai selipar sendiri. bagusnya.hehe

    ReplyDelete
  12. baguslah, comel je kat kaki dia

    ReplyDelete
  13. Haha comel je kaki..tp x elok tau pakai seliper jepun...huhu...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...