kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 June 2013

Hadiah Pengomen Setia


Alhamdulillah... hadiah yang jaa janjikan untuk 10 Pengomen Setia April di blog jaa telah pun selamat dipos pada minggu lepas... semoga hadiah kecil dari jaa itu dah selamat sampai ke tangan korang sume yer....

hadiah dari blogger, hadiah untuk blogger, pengomen setia, blogger, blogger best, blogger rajin komen,

kalo sehingga ke hari ni korang masih belum terima jangan lupa inform jaa okeyy...btw, terima kasih banyak-banyak dari jaa untuk semua kaki komen di blog jaa... korang memang best. caring, friendly and sporting!

hadiah dari blogger, hadiah untuk blogger, pengomen setia, blogger, blogger best, blogger rajin komen,

jaa juga nak ucap terima kasih pada kak Fieda sebab bagi brooch yang comel ni dekat jaa.... jaa dapat coz jaa menang GA anjuran Kak Fieda tak lama dulu... (^_^)



p/s : jom join Giveaway ke-2 Jaakechik ---> klik sini


18 comments:

  1. cik nor punya dah lama sampai...dah buat entry pon..thanks jaa..:)

    ReplyDelete
  2. mesti melompat2 pengomen tegar tu... ;-)

    ReplyDelete
  3. Ada utk I x . Heheheheheheeh

    ReplyDelete
  4. dah sampai..ehe...esok entry pasal hadiah jaa akan terbit,..ehe..akak dah autopublish entry untuk seminggu...
    cantik hadiah dr kak fieda tuu..

    ReplyDelete
  5. mesti tak sabar diorang tunggu...

    comel nyer kerongsang

    ReplyDelete
  6. bestnye...bertuah yang dapat hadiah tu...

    ReplyDelete
  7. bestnye diaorang dapat hadiah...bertuah sungguh.

    ReplyDelete
  8. Nur dah dapat.. :)
    Terimakaseh ye jaa...

    Tahniah juga pada jaa.. :)

    ReplyDelete
  9. dah dapat. entrinya nanti ye. ;)

    ReplyDelete
  10. dah lama sis dapat. baru sempat update entry.thanks jaa.cantik sgt keychain nyer

    ReplyDelete
  11. Brooch dr kak fieda pun deqla dpt..tp lawa lg yg jaa punya hihi..oh ye hadiah dr jaa dah lama deqla dpt. Dah buat entri pun tp rasanya jaa x singgah baca pun entri tu... hukhuk...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...