kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 June 2013

Homesick!!!!




Homesick!! rasa rindu nak balik rumah. rasa rindu nak peluk cium bapak fikri.. sungguh! sikit pun tak tipu.... baru dua hari duk sini... ada dua hari lagi.... uuuuuuu!! rindu sungguh kat mereka. plus lagi bila malam takde kelass langsung. terperapp jer dalam bilik ni haaa.... lagi ler aku "teringat".... nak lagi malam ni time citer SSID. lagi la touching. sbb biasanya jaa layan SSID dgn en.suami..... uuuuuu.... homesick kuasa 3! rindu rumah. rindu anak. rindu suami.... hrmmm...



p/s : semalam dpt berita sedih. mak sedara belah en.suami meninggal... al fatihah untukmu Mak Ngah...



6 comments:

  1. haha. ssid sekarang ni makin best!
    er, al fatihah dan takziah kepada keluarga mak sedara si suami ye

    ReplyDelete
  2. al-fatihah buat mak sedara...

    sabar jaa..tak lama lagi boleh balik.. :)

    ReplyDelete
  3. dah lama tak outstaion homesick pulak ye jaa. ;)

    ReplyDelete
  4. Owhh kusus tu kat kedah ye jaa....ingatkan dkt je.. Al-fatihah buat arwah....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...