kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 June 2013

Kena Pergi Kursus Pulak


Salam dears!!

Baru jer mood heppy sebab dah habis final exam.... tapi kali ni kena attend kursus pulak... tak lamaaaaaa tapi 4 hari... tak jauhhhhhh tapi di Sungai Petani Kedah nunnnn (pada 27-30 Jun). huuuu! jaa kdg2 sampai tertanya-tanya sendiri... aku ni nak sedih ke nak hepy ke nak wat rilex jer nihh? muahaha... 

bukan hape, sedih nak tinggal anak benornya. tinggal suami tak kisah sangat dah... sebab orang kata sayangkan suami kena tingal2kan... hikhik.. betoi ke gituuh? kang lelama kita tinggal dia bawak balik bini baru kang naya! ngeee! btw, mohon dijauhkan dugaan sebegitu....AMIN!!

sekarang, jaa nak bagitahu untuk next weeks masa untuk jaa blogwalking masih juga tak ada ye korang... setakat masuk jenguk and baca entry korang sekejap tu mungkin boleh ler... nk tgglkan komen byk2 mcm selalu maybe tak sempat kot! so korang jangan sedih pulak kalo jaa tak komen2 blog korang yepp!

rasanya jadual mungkin pax sikit kot. sebab ni kursus anjuran jabatan ofis jaa, bukan kursus jenjalan carik makan atau jenjalan makan angin! kalo sempat masa dan line tenet ok, jaa update citernya. kalo tak update, tu tanda nya tak sempat ler tuuu.... 

insyaAllah jaa akan scedule-kan beberapa entry utk set autopublish, itu pun kalo sempat jugak... huhu... sebab sekarang ni jaa keje sampai lewat malam sebab ada OPS. ops di kawasan mana tu rahsia...!! kang bocor pulak rahsia kerajaan... agaga!! (^_^)


p/s : nasihatku....jauhilah dadah...(eh, tetiba jer kann? hihihi...)


12 comments:

  1. ke utara pulok lah yer,dap yer sambil nyelam sambil minum air lah,hihi

    ReplyDelete
  2. selamat maju jaya jaa..hehe

    dah g kedah tu singgah lah umah kite..hehe

    ReplyDelete
  3. takde la jauh pun SP tu....tinggal tinggalkan kejap suami tu....takpe.....ekekekeke

    ReplyDelete
  4. Takde krusus di Seremban ke? Boleh belanja cendol n rojak..

    ReplyDelete
  5. Selamat berkurusu :)
    Eh, sungai petani.. kampung Ros :)

    ReplyDelete
  6. macam tahu2 je diorg jaa dah habis exam..
    baru nak seronok2 ye dak..hehehe

    jadi org utara 4 hari la jaa yea.. :)

    ReplyDelete
  7. sama la dgn kita kak jaa, nak berbw pun susah gak skg ni

    ReplyDelete
  8. watlek watpeace.. hehehe.. kejap je tuh..

    ReplyDelete
  9. Padat btl jadual jaa kan tp skng dah lega kan..dah abis kusus.. ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...