kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 June 2013

Nugget Ayam Marina : Cheddar Cheese dan Hawaiian



Salam Dears!!
Kali ni jaa nak share sesuatu yang best dan sedap ngan korang
bukan citer sensasi or hiburan sensasi mengenai retisss yaaa...
tapi ni haaa... jaa nak citer pasal Nugget Ayam Marina yang super sedapppp!


nugget ayam marina, nugget marina, produk marina, harga nugget ayam marina, nugget cheddar cheese marina, nugget hawaiian marina, nuget marina yang sedap, nugget sedap marina, hotdog marina,

jaa pestaim beli Nugget Ayam Marina ni benornya
sebelum ni jaa alwez beli yang cap Ramly tu aje, paling tidak pun Ayamas (kdg2)
tapi kali ni jaa bertukar angin ke Nugget Ayam Marina pulak
memang sedap wehhhh.... nak lagi kalo yang jenis Cheddar Cheese ni...

nugget ayam marina, nugget marina, produk marina, harga nugget ayam marina, nugget cheddar cheese marina, nugget hawaiian marina, nuget marina yang sedap, nugget sedap marina, hotdog marina,

Nugget Ayam Marina Hawaiian ni pun tak kurang sedap nya
ada hirisan buah nenas gitu, rasa dia masam-masam-manis!
Nugget Ayam Marina ni memang ternyata sedap
sebab lebih terasa ayam nya! cuma mahai sikit ler regenya...
Harganya : RM11.90 / 600GRAM

nugget ayam marina, nugget marina, produk marina, harga nugget ayam marina, nugget cheddar cheese marina, nugget hawaiian marina, nuget marina yang sedap, nugget sedap marina, hotdog marina,

tapi berbaloi-baloi beli... sebab rasanya sedap...
pada yang tak penah cuba tu, sila lah try jugak yer...
(sedapp dia tu takde ler sampai menjilat jari kaki tapi so hokeyyy ler)
bkn sedap sampai ter-mimpi2. tapi bila makan tu puas hati ngn apa dibayar!

nugget ayam marina, nugget marina, produk marina, harga nugget ayam marina, nugget cheddar cheese marina, nugget hawaiian marina, nuget marina yang sedap, nugget sedap marina, hotdog marina,

ni pulak gambar Nugget Ayam Marina yang dah digoreng
sedappp...meleleh dia punya keju...pada yg suka keju tu mmg best laa!
jaa beli bukan apa, terpengaruh ngan iklannya yg dalam tibi tu haaa...
nampak sedapppp jer so try ler.....



p/s : jaa nak bagi markah 4/5 bintang lah.....ngeeee!

8 comments:

  1. klo dpt bintang 4/5 ni mmg tahap sedapla..

    ReplyDelete
  2. klo dpt bintang 4/5 ni mmg tahap sedapla..

    ReplyDelete
  3. tak pernah jugak beli brand marina ni. kena try lah.. hehe..

    ReplyDelete
  4. waahh..lepas ni boleh lah cuba.. :)

    Nur sellau beli yg jenama ramlee je.. :)

    ReplyDelete
  5. Deqla pun suka nugget yg mcm ni..nugget tempura kan?? Hihi..deqla penah rasa brand marina ni, mmg sdp...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...