kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 June 2013

Sekitar Majlis Kawin My Sahabat



Salam Dears!! Have A Nice Day!!
jom kawin!! eh, silap.... jom gi kenduri kawin!!


selamat pengantin baru, pelamin pengantin, pengantin 2013, majlis kawin, majlis kawin mek zura, sahabatku, kenduri kawin, musim kenduri, musim kawin,

datang kenduri ngan geng ofis time hari bekerja
jaa siap pakai tag keje lagi tu... har..har..har... skema tak bertempat!!

selamat pengantin baru, pelamin pengantin, pengantin 2013, majlis kawin, majlis kawin mek zura, sahabatku, kenduri kawin, musim kenduri, musim kawin,

harus ler posing cenggini dulu seketui...feeling mcm kita lak yg kawin...kekeke..

selamat pengantin baru, pelamin pengantin, pengantin 2013, majlis kawin, majlis kawin mek zura, sahabatku, kenduri kawin, musim kenduri, musim kawin,

kali yang kedua ketui lak...ngan en.suami ku.....wuhuhuu!!
ini berlainan majlis yer....jgn ko pening pulak nape baju ku dah bertukar kaler! (^_^)

selamat pengantin baru, pelamin pengantin, pengantin 2013, majlis kawin, majlis kawin mek zura, sahabatku, kenduri kawin, musim kenduri, musim kawin,

sama cantik sama padan kan dua pasangan dalam gambar tu...erkkk??

selamat pengantin baru, pelamin pengantin, pengantin 2013, majlis kawin, majlis kawin mek zura, sahabatku, kenduri kawin, musim kenduri, musim kawin,


Ini antara beberapa keping gambar yang jaa sempat snap sepanjang musim kenduri kawin hujung bulan mei lepas... mereka semua tu kiranya antara rakan baik dan rakan kerja jaa ler... benornya banyak lagi majlis kenduri kawin yang jaa pergi, tapi ada yang tak sempat nak bergambar sebab jaa sampai dah lewat petang. hihihi...



cuma dalam banyak-banyak gambar tu kan, jaa ada perasan yang jaa ter-pakai baju yang sama rupanya... hikhik.. lucu pulak bila di tilik elok-elok! ke korang tak perasan nihhhh?? cer tengok balik di gambar yang paling last dan kedua last tu okeh... baju kurung yg sama dengan gaya posing yg sama jugak... cuma tudung jer berbeza.... muahahaha.... malu kite tauuuu!!



p/s : btw, selamat pengantin baru buat semua sahabatku.... :)
p/s/s : jaa exam utk paper ke-5 dah hari ni...thanks for your DOA!!


17 comments:

  1. selamat pengantin baru utk semua. btw. tq taw. sapa doh keychain kebaya hijau. hehehehe :)

    ReplyDelete
  2. wahh meriah knduri kawin..hehe..gudluck jaa ;-)

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru all....

    gud luck jaa..:)

    ReplyDelete
  4. Cuti sekolah meriah ke majlis kahwin. Kakak pun sama.

    Ala... baju sama tak ada masalah. Kalau kakak ni Jaa mana yg kakak selesa itulah yg kakak pakai selalu bukan org tahu pun.. kita je yg tahu:)

    ReplyDelete
  5. seronoknya dia posing dengan pengantin..

    ReplyDelete
  6. sy ingatkan majlis yg sama utk gmbr last dan 2nd last tu. haha

    btw, good luck exam ye. =)

    ReplyDelete
  7. cantiknyaaa pelamin yang ada bunga rose pink tu... Ahaks, semangat akk pakai name tag tempat kerja tu.. sempoiiii gitu!

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru jaa...err selamat bergambar bersama pengantin baru ..ehhe

    ReplyDelete
  9. huh taat nyer Jaa dgn tag keja tu.. btw salam singgah lg pcl di sini.

    ReplyDelete
  10. kalau jaa tak beritahu, tak tahu pun baju tu sama..hehehe....

    psstt..canrilah pelamin yg pengantin pakai baju pink tu.... :)

    ReplyDelete
  11. lain kali jgn cakap. kan dah perasan. kihkihkih..

    ReplyDelete
  12. kalau ja tak bgtau , akak tak perasan pun pakai baju sama. hehe

    ReplyDelete
  13. bila kak jaa ckp sama baru sibuk nak telek gambar2 tu. kekekeke, Selamat pengantin baru ye utk semua =)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..dah sebln lebih kan usia perkahwinan dorang ..moga kekal bahagia till jannah... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...