kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 June 2013

Shopping Songkok Raya ke tuuu??



'' Assalamualaikum...hai awak semua!! tak keluar shopping ke hari ni?? ''
 ''saya pun tengah shopping jugak ni''

  

 ''saya nak shopping songkok''
'' sebab saya belum ada songkok lagi sejak saya lahir ni''


 ''saya kan suka solat. so, saya perlu lah songkok satu''
''awak dah tengok ke gambar saya solat...?? kalo belum --> KLIK SINI''


 ''mula-mula saya suka songkok yang kaler hitam tuuu...''
''tapi bila ditilik lama-lama... eh, tetiba saya suka yang kaler putih pulak''

 

''sebab kaler dia nampak suci murni aje.....hihihi...''
''nampak lebih hensem aje kalo saya pakai. so, saya pilih yang putih lah!''


''tadaaa....ini lah songkok baru saya....comel tak kak ton????''
''rege dia murah jer ni......RM9.90 jer ponggg....hihihi''


12 comments:

  1. pandai fikri shopping sensorang eh. awalnya dah shopping raya ke? hehe..

    ReplyDelete
  2. comeiii...fikri comei dari kakton...hehehe

    ReplyDelete
  3. Wahhh. Dah shpping raya dia

    ReplyDelete
  4. amboi awalnya...jenjalan d sini d hari ahad

    ReplyDelete
  5. hehehe comel sungguh! mesti dia tengok daddy dia pakai ni, tu yg dia nk juga tu XD

    ReplyDelete
  6. Amboiik bukan main lagi sikecik ni memilih yer...m comelll sgt!

    ReplyDelete
  7. amboi...fikri buat persiapan awal nie...

    ReplyDelete
  8. alahai comel sgt. kalau pakai ngan baju melayu ni mesti nampak lagi comel..hehe

    ReplyDelete
  9. x sabar nak puasa nk raya dah adik nie..

    ReplyDelete
  10. Alolo comelnye..kusyuk dia memilih last2 kopiah yg jd plhn..hahaha...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...