kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 July 2013

Baju Kurung Moden 2013 : Jom Beli Sekarang!!


SALAM DEARS!!

salam sejahtera dan selamat berhujung minggu dari jaa untuk semua!!
macam mana dengan persiapan baju raya, korang dah beli ke belum??
kalo belum, meh jaa nak ajak korang terjah ke Pages Jual Baju Kurung Online

 https://www.facebook.com/CatchycollectionsBySophie 

for sure korang akan rambang mata tengok koleksinya yang very gojesss
 sesuai untuk dipakai pada hari raya, dinner, kerja dan untuk dipakai pada hari biasa juga
baju kurung moden ni, berbentuk kembang di bawah ala-ala Baju Kurung Riau gitewww
dengan kombinasi kaler yang menarik, ianya sangat sesuai untuk yang berani berfesyen!!

Tonjolkan Keyakinan Anda, Melalui Fesyen Anda!!

BAJU KURUNG MODEN 2013, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, KURUNG MODEN, HARGA BAJU KURUNG MODEN, BAJU KURUNG 2013, BAJU RAYA 2013, baju online, blog jual baju,



Exclusive collection (Material : Cotton)
Kurung Kembang KKGE 103 - red & stripe (Size : S)
Kurung Kembang KKGE 104 - stripe & red (Size : S & M)
Price : RM220.00  Now - RM195.00

 
BAJU KURUNG MODEN 2013, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, KURUNG MODEN, HARGA BAJU KURUNG MODEN, BAJU KURUNG 2013, BAJU RAYA 2013, baju online, blog jual baju,

 Kurung Kembang KKG 307 - Black
Kurung Kembang KKG 306 - Reddish Orange
Kurung Kembang KKG 308 - Lime Green (left 1 pc size M)
Material : Cotton, Size : S, M, L
Price : RM220.00  Now : RM195.00


 KLIK SINI UNTUK ORDER

BAJU KURUNG MODEN 2013, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, KURUNG MODEN, HARGA BAJU KURUNG MODEN, BAJU KURUNG 2013, BAJU RAYA 2013, baju online, blog jual baju,

 Kurung Kembang KKG 309 - black
Kurung Kembang KKG 310 - pink
Kurung Kembang KKG 311 - purple
Kurung Kembang KKG 312 - reddish orange
Material : Cotton,  Size : S, M, L
Price : RM220.00  Now : RM195.00


KLIK SINI UNTUK ORDER

BAJU KURUNG MODEN 2013, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, KURUNG MODEN, HARGA BAJU KURUNG MODEN, BAJU KURUNG 2013, BAJU RAYA 2013, baju online, blog jual baju,

Kurung Kembang KKG 302 - Tribal Yellow
Kurung Kembang KKG 304 - Tribal Purple
Material : Cotton, Size : S, M, L
Price : RM199.00  Now : RM175.00


KLIK SINI UNTUK ORDER


 Exclusive collection
Kurung Kembang KKGE 112 - Brownish Gold 
 Material : Thai Silk & Cotton
Price : RM220.00  Now : RM195.00

Kurung Kembang KPGE 410 - red
Material : Thai Silk & Cotton
Price : RM240.00  Now : RM220.00




Sebarang pertanyaan mengenai ''Baju Kurung Moden'' diatas sila inbox ke pages :
jangan lupa klik like pages CatchyCollections yaaa!!




16 comments:

  1. Ye jaa kad rm38 tu skeping design depan saja :) free pos n sampul :)

    ReplyDelete
  2. mood rayo nk sapa dah terrrr,hihi

    ReplyDelete
  3. pilih j yg mna berkenan kan

    mcn2 style ada
    sy tak beli lagi bj raya

    ReplyDelete
  4. hokey! nasib baik baju raya dah cukup la setakat ni...kalau idak memg dah rambang kembang mata ni...hehe :-)

    ReplyDelete
  5. wahhh.. byk design baju raya yg cantik2 ni. nnt sis terjah.

    ReplyDelete
  6. Yang kaler merah tu cntik

    Salam kenal.,sua folo blog jaa..klu sudi,snggah ke blog sya ya :)

    ReplyDelete
  7. i wish i can this dress. kaler merah tu menarik

    ReplyDelete
  8. @cikji hooolaaa... prepare utk rayo ler ni.. heee!

    ReplyDelete
  9. @QasehnyaRania jaa pun x beli lagi, tgh usha-usha jugak ni...

    ReplyDelete
  10. @Rusydi Hikmawan of course... just visit to : https://www.facebook.com/CatchycollectionsBySophie

    ReplyDelete
  11. Deqla tahun ni nak berpeplum..hihi..hrp2 jumpa la saiz....kohkoh...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...