kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 July 2013

Barang Zalora Dah Selamat Diterima





Alhamdulillah... akhirnya isu kasut Zalora yang tak sampai hingga membuatkan jaa meroyan bengang semalam akhirnya dah pun settle! kasut-kasut tu dah pun selamat diterima oleh ''pembeli asal'' lebih kurang jam 3pm tadi.... wehihihi... cepat pulok dia  wat keje. dalam masa sehari jer sampai (di Perak).

haaa kalo wat macam ni kan elok. takde nya aku nak melenting dan letih mulut duk membebel marah ni haa..... alhamdulillah sekali lagi... tuan empunya kasut tu pun suuuko sangat. katanya kasut tu comel dan puas hati (refer pic atas tu yer)!! and then jaa pun tumpang happy sekali.. hihi..




pada sesape yang tak tahu hujung pangkal pasai cerita ini, jemput baca ke entry jaa yang semalam yer.. ''Pengalaman : Beli Kasut Zalora. Tapi Tak Sampai.'' btw, untuk yang Voucher RM400 tu bukan Zalora bagi free tu, ada syarat yg diperlukan disituuu.... huhu. kena register @ apply  ''Standard Chatered Platinum Credit Card'' dulu... huuuu! terkejut jaa tadi, ingat dapat voucher RM400 FREE sebagai  tanda Zalora nak mintak maaf.. kih.. kih.. kih...


p/s : agak-agak ada yang serik tak nak shopping Zalora??
p/s : btw, kalo tanya jaa. jawapan jaa T.I.D.A.K kot!! hihihi.....


28 comments:

  1. alhamdulillah sampai jugak kasut tu =)

    ReplyDelete
  2. solehah pn dpt voucher tu tp abaikan je sbb xnk berhutang dgn kad krdit.hehe :)

    ReplyDelete
  3. eh, bukan kasut jaa ke tu? hehe.

    ReplyDelete
  4. comei!
    ni kira dah ok la kan.x baek tau hangen2 bulan posa ni..kurang pahala weii.kekekeke

    selamat berbuka puasa Jaa :)

    ReplyDelete
  5. Kan sampai da..kesilapan teknikal=)

    ReplyDelete
  6. laaa akak mula2 tgk gmbo td ingat zalora bg 400 sbb mntak maaf.. hihii

    ReplyDelete
  7. xpernah lagi shoping kat zalora... kalau sekali dah terjurumus dalam zalora tiap2 minggu nak shoping kat situ. hehe tol x Jaa?

    ReplyDelete
  8. Zalora takut kak jaa mengamuk lagi la tu.. :D haha

    ReplyDelete
  9. mula2 tgk nak minta jaa belanja sbb dapat voucher 400...sekali ad syarat daa..hahaha..

    jap2 nak baca entry tu...hihi

    ReplyDelete
  10. wah kak jaa.. bersoping on 9 je skang naa... tapi barang anak x belikan ke..?

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Besar ganjaran kepada orang yang suka tolong orang lain.

    ReplyDelete
  12. perghhh akk!!! byk tuuu... bguslah kak, boleh untuk raya nanti.. hehehehe

    ReplyDelete
  13. baru je nak jerit td nampak voucher RM400.. huhu.. rupanya ada udang sebalik mee.

    ReplyDelete
  14. lama taksinggah sini..hehehe tapi cikeyra ada gak dgr2 servies pghantaran dr zaloro ni slow skit..ntahlaa

    ReplyDelete
  15. Ingatkan kasut Jaa yang tak sampai2 tadi. Hehe~ Tu yang takut nak beli online tu.

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. smpai jua akhirnya.. biasalah online kan...

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. smpai jua akhirnya.. biasalah online kan...

    ReplyDelete
  18. da soping raya ye jaa...kasut sape tuh jaa?

    ReplyDelete
  19. hehehehe...cantik! omel je kan....nak jugak! hehe

    selamat berpuasa sis ;-)

    ReplyDelete
  20. kalau dah bising baru dapat...tu yg malas kadang-kadang nak order secara online...

    ReplyDelete
  21. akhirnya,,haha
    eh, ingatkan mmg dpt baucer tu, raya sakan la kalau dpt 400 tu,,haha

    ReplyDelete
  22. ada juga baca pasal barang tak sampai order dgn zalora ni...tp ema tk pernah lagi order...

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah..sampai jgk akhirnya..

    ReplyDelete
  24. Akhirnya dah slmt smpai ke tuannya..byk jgk ye zalora bg vaucher...

    ReplyDelete
  25. Baru2 ni beli hi heel redvalentino kat zalora..
    tp sampai2 berdaki..plus item x mcm dlm pic..leather dia da pudar warnanya..mcm item tipu pn ada jgak..discount pai 76% mmg ptot la..rasa mcm rugi +-200 kat situ..yg voucher 400 plak buat seriau jek..bkn apa..credit card senang sgt nak cu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...