kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 July 2013

Blog Shopping Online | Branded, Original, Murah !!!


Pada yang kaki shopping online
jom lah cuba terjah ke blog ini :  MilesTo UrDoor
pelbagai barangan menarik ada....
Branded, Original dan Murahh!!! Jom Terjahhhhhh !!!



branded, original, murah, kedai shopping online, sewa ruang iklan, entry promote, bisnes online, blog jual baju, blog jual tudung, blog jual kasut, blog jual pakaian, botol susu avent, harga botol susu avent,

sekali terjah, anda pasti akan terjah berkali-kali...
blog ini bukan sahaja menjual pakaian dan kelengkapan untuk dewasa, 
malah barangan baby pun ada juga. especially ''Botol Susu Jenama Avent''
nak tengok harganya , anda boleh ---> KLIK SINI

branded, original, murah, kedai shopping online, sewa ruang iklan, entry promote, bisnes online, blog jual baju, blog jual tudung, blog jual kasut, blog jual pakaian, botol susu avent, harga botol susu avent,

Jersey pun ado... original from UK ni... ORI beb!!
harga pun berpatutan....kalo berminat jangan segan-segan untuk
contact owner tau... call jer pada nombor yang tertera pada gambar tuuu...
019-5493395 (Abang Zan)  @ inbox : https://www.facebook.com/Miles2UrDoor
 nak tengok design baju jersey yang lain boleh  ---->  KLIK SINI

branded, original, murah, kedai shopping online, sewa ruang iklan, entry promote, bisnes online, blog jual baju, blog jual tudung, blog jual kasut, blog jual pakaian, botol susu avent, harga botol susu avent,

kasut bola pun ada. yang pasti branded, original dan murahhh!!!
kaler yang menarik, design yang terkini, memang ohsemm dan hebakk laa...
jaa yang pompuan ni pun, sekali tengok teruss tergoda
tapi sayang my laki tak main football..... kalo tak, konfem jaa beli nihhh!!
btw, if korang nak tengok design kasut yang lain, anda boleh ---> KLIK SINI

branded, original, murah, kedai shopping online, sewa ruang iklan, entry promote, bisnes online, blog jual baju, blog jual tudung, blog jual kasut, blog jual pakaian, botol susu avent, harga botol susu avent,

ini pulak pelbagai pilihan perfumes!!ahaa....macam-macam ado kann????
pendek kata kedai ni menjual pelbagai barangan keperluan kita,
untuk wanita, lelaki, kanak-kanak dan jugak for babies ...
jika anda berminat nak beli perfumes ni, sila-----> KLIK SINI


********************************************************
sebarang pertanyaan mengenai stok & harga, hubungi :

BRIGHTANGLE ENTERPRISE  (AS 0349388-M) 

TEL : 019-549 3395 (Abg Zan) 
EMAIL : miles2urdoor@gmail.com  
facebook :  https://www.facebook.com/Miles2UrDoor
website :  http://miles2urdoor.blogspot.com

*******************************************************


nota : kalo korang nak beli... jangan lupa bagitahu datang dari BLOG JAA yer,
maybe boleh dapat diskaun 10% sape tahu kan?? (^_^)


16 comments:

  1. promote jaa jgn tak promote..hehe

    ReplyDelete
  2. heheheh...bakal2 bisnesswoman berjaya ni :)

    ReplyDelete
  3. Ya, pastinya pihak miles2urdoor akan memberikan 10% lagi diskaun kepada semua pembaca blog Jaa yang pertama kali membeli dari kami: ) Sila maklumkan di dalam order form. TQ

    ReplyDelete
  4. berkenan dengan jersi . tapi dah ada supply pulak. hehe. maaf ye

    ReplyDelete
  5. paling suka bab botol susu
    teringin bk bli buat koleksi.tp ntah sampai bila nk menanti .huhu

    ReplyDelete
  6. mcm2 barang ada. yg murah tu yg best nak dengar..heehe

    ReplyDelete

  7. @syawalsimpsons mmg menarik!


    @Normi Nieza sharing is caring kan, nor... hihi...

    @Khai♥Rin : anies sgt2 bgus!!

    @Masha Meisters insyaALLAH... (^_^)


    @Sukma Haron kalo akak nak beli just calling mereka yer kak!

    ReplyDelete
  8. @miles2urdoor

    terima kasih miles2urdoor!!!!

    ini berita gembira yg ditunggu!!!

    diskaun 10% mmg hebakkk tuuu....

    ReplyDelete


  9. @syuk shusuke

    jom ler beli sehelai lagi..hihi..

    @Cik Nur™

    ha'aa nur, mcm astro jugak... hikhik..


    @QasehnyaRania

    sedikit masa lagi akan ada ler rezeki sue terima cahaya mata nanti.. insyaALLAH...


    @nik ros

    mmg murah sbb ada 10% diskaun tuuu...

    ReplyDelete
  10. Menarik tp xde lg yg tertarik deqla nk beli wat masa ni..hiihi..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...