kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 July 2013

CPUV Ke-3 Nuffnang - IKLAN DRYPERS



BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, cpuv nuffnang, cek nuffnang, earning nuffnang, nuffnang,


sokmo si CPUV ni bertandang bila daku tak update blog,
disaat trafik ku mencanak naik, malu-malu kucing dia nak muncul
now, bila aku tak update, trafik menurun, rajin jer dia datang
apapun aku tetap syukur...... sikit pun duit jugakkk...hihihi...
terima kasih Nuffnang, terima kasih Drypers!!


p/s : jangan ler segan bertenggek lelama di blog daku ni....heee!!


9 comments:

  1. alhamdulillah.. rezeki tu kak jaa :)

    ReplyDelete
  2. rezeki tu....tahniah kena selalu update ekkk...

    ReplyDelete
  3. apa2 un tahniah la.. alhamdulilah.. kena rjin update la kalau cm tu.. ehheh.. dtg tnpa ucapan tu..kekekke

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah
    jnji ada jaa
    cpuv yg sama juga sy dpt

    ReplyDelete
  5. tahniah. moga makin byk CPuv yg bertempek kat blog nnt..hehe

    ReplyDelete
  6. Wahhh...tandanya nuffnang x penah lupakan jaa...tahniah ye .. ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...