kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 July 2013

CPUV ke-4 Nuffnang : Ford MCA Launch (JUL)


Salam dears!!

BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, cpuv nuffnang, Ford MCA Launch (JUL), tips blogging, tips naikkan trafik, tips trafik 800uv,


Setelah CPUV ke-3 (DRB-Hicom) telah tamat tempohnya beberapa hari lalu. kali ni Nuffnang beri peluang pada blog jaa untuk merasa CPUV lagi. Rezeki CPUV ke-4 Nuffnang kali ini, datang dari advertiser ''Ford MCA Launch''. Menjadikan 2 CPUV masih lagi aktif (Iklan Drypers dan Ford MCA). tapi kan..... entah time mana dia aktif jaa pun tak tahu laa... sebabnya.. kengkadang jaa tengok ''iklan''  macam malu-malu pulak nak tunjuk muka. jarang sangat nak ada! uhhuuu... malu lettewww!! baideway, Terima kasih Nuffnang...Terima kasih Ford MCA Launch!!



Tips CPUV Nuffnang :  update survey dan bio, pastu send tiket ke Nuffnang. ok!!
 

27 comments:

  1. untungnya salu dapat CPUV...
    :)

    bila lagilah giliran cik akak

    ReplyDelete
  2. Brapa byk iklan nuffnang kita bleh letak kt blog jaa?

    ReplyDelete
  3. tahniah jaa sy pun dapat jugak .... moga murah lg rezeki kita dlm menuliskan

    ReplyDelete
  4. tahniah jaa...lama akak tak singgah blog jaa...

    ReplyDelete
  5. Thanx ks tips..
    Kne rajin update survey upanyer..
    Congrat~

    ReplyDelete
  6. wah, tahniah kak jaa.. kita segan la nk p antar tiket tu

    ReplyDelete
  7. tahniah jaa.. semoga terus murah rezeki..

    ReplyDelete
  8. sirius syuk tak faham konsep benda tu...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..murah rezeki Jaa:)

    ReplyDelete
  10. semoga terus murah rizki di ramadhan penuh berkah

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, murah rezeki jaa..

    Salam Ramadhan dan Selamat menjalani ibadah puasa..

    ReplyDelete
  12. Untungnya kamu selalu dapat ...

    Tahniah

    ReplyDelete
  13. saya tak penah dapat...
    lgpun pageview bape kerat ja..=)

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan&selamat berpuasa..
    singgah sini
    done klik2 nuff,duit raya tuk jaa..hehe

    ReplyDelete
  15. tahniah! murah rezeki akak :D

    ReplyDelete
  16. dengki betui dgn org dpt be ni. huhuhu. kite tak reti nk buat.

    ReplyDelete
  17. Untung la~ hehe~ Aida pulak bila la nak merasa. :D

    ReplyDelete
  18. Murah rezeki jaa..rezeki ramadhan ni... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...