kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 July 2013

Dia Tak Komen Pun Entry Aku…. Kenapa??




Buat sesapa yang rasa persoalan ni berlegar-legar kat minda dia tu… meh sini jaa nak citer sikit… jaa bukan takmo komen entry korang tau… tapi sejak kebelakangan ni, jaa bizi giler… memang tak punya waktu yang banyak untuk terjah blog korang… makanya, jaa mintak maaf sangat-sangat!!

Pada 04-21 jun lepas jaa sibuk sebab ada ''Final Exam for PJJ''. Lepas habis jer exam PJJ, jaa terbabit lak ngan OPS hingga ke tengah malam, lepas tu pada 27-30 jun pulak jaa kena gi ''Kursus Pengucapan Awam'' di kedah… lagi laa tak menyempat…

lepas tu balik jer dari kursus di Kedah, ''internet kat rumah pulak tak menjadi'', lagi laa haruu… lagi laa tak sempat nak blogwalking. jaa nak ber-online pun payah… kedai CC kami pun terpaksa ditutup hampir 8 hari tauuu..

Bukan jaa langsung tak buka blog, jaa buka juga. tapi jaa hanya buka dengan telefon/tab, bukan dengan skrin PC, memang susah nak blogwalking. Nak lagi dengan kuota internet yang terhad.. lagi ler line lembab untuk blogwalking…

dan pagi ini, ''LINE INTERNET DAH ADA''!! boleh laa jaa blogwalking puas-puas malam ni (after balik keje kul 7pm). sesapa yang nak jaa terjah dia tu, meh laa drop link blog anda kat sini... insyaALLAH jaa akan slow-slow merangkak utk komen2 entry korang...



P/S :  ''CEPAT DROP LINK SEKARANG!''


13 comments:

  1. blog cik nor jgn lupa yer jaa..haha

    ReplyDelete
  2. Wahhh. Terbaikkk ah jaaa. ♥

    ReplyDelete
  3. Dah ada line dah..??

    Alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  4. jom terjah blog akak yea dear...

    ReplyDelete
  5. dah ada eh tenet...cepat jugak org tm amik tindakan yea.. :)

    ReplyDelete
  6. oh, mesti mereka faham kenapa Jaa tak komen bila dah baca entry ni.. :)
    sekarang dah ok kan :) selamat berblogwalking :) hihihi

    ReplyDelete
  7. leh la bw balik.. happy bw :))

    ReplyDelete
  8. jaga kesihatan ye jaa
    mmg sibuk tu

    ReplyDelete
  9. sama la ngan sis. busy gak skrang. arini baru sempat nak terjah blog kwn2

    ReplyDelete
  10. camne jaa nak komen cikna entri baru pun takde.. hehe.. dimaafkan. ;)

    ReplyDelete
  11. Its ok la jaa..deqla pun lmbt2 dtg terjah blog jaa..tp lmbt2 pun dtg gak..in shaa Allah...janji x dilupakan... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...