kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 July 2013

First Time Dapat 1000 UV



First time merasa trafik (pengunjung) 1000UV sepanjang berblogging... hari biasa trafik blog jaa sekitar 700-800UV jer. pastu hari minggu hanya 500UV. ternyata susah jugak nak tingggikan trafik bagi blog peribadi ni.. apapun jaa syukur! at least trafik yang masuk dapat meningkatkan Earning CPUV jaa... hihihi...




dapat jugak merasa sebanyak 2 kali pada minggu pertama ramadan ini
padahal langsung tak update blog. (^_^) rupanya ramai duk google mengenai :






Minggu ini jugak jaa perasan ''Nilai bintang iklan Nuffnang'' dah dapat 4 bintang untuk Large Rectangle. ermm... satu perkembangan yang baik... mengikut apa yang jaa tahu, nilai bintang yg tinggi menandakan yg Iklan Nuffnang kita di bahagian itu selalu di klik pengunjung. ramai yang kata, semakin tinggi nilai bintang, semakin cerah peluang utk dapat Iklan CPUV. namun, betul ke tidak wallahualam!!



10 comments:

  1. iman pon nak usaha ni!!tahniah kak..trm ksh gak sbb ajar iman nk tingkatkan trafik.iman tgh belajar dri otai2 blogger

    ReplyDelete
  2. wah, best la kak jaa.. syok tu :) tahniah

    ReplyDelete
  3. tahniah jaa.. dah cecah ribu riban dah.. puas hati blogging kan.

    ReplyDelete
  4. Blog jaa femes..hihi..tahniah jaa...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...