kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 July 2013

Iklan Baju Melayu Aaron Aziz : Mencuit Hati



iklan raya 2013, iklan raya petronas 2013, iklan baju raya aaron aziz, iklan baju melayu aaron aziz, iklan jakel, baju melayu aaron aziz, baju aaron aziz jakel,


iklan raya 2013, iklan raya petronas 2013, iklan baju raya aaron aziz, iklan baju melayu aaron aziz, iklan jakel, baju melayu aaron aziz, baju aaron aziz jakel,


iklan raya 2013, iklan raya petronas 2013, iklan baju raya aaron aziz, iklan baju melayu aaron aziz, iklan jakel, baju melayu aaron aziz, baju aaron aziz jakel,


Iklan Baju Melayu Aaron Aziz sangat mencuit hati jaa.... hihihi.. senyum sorang-sorang bila jaa tengok. pandai betul Jakel promote marketing diorang. agaknya berapa la Jakel bayar untuk Aaron Aziz tu utk menjadi duta dia yer...?? besar sungguh impak retiss ni bila mereka jadi duta! sehingga kan my laki pun ''terbeli'' Baju Raya Aaron Aziz ni tau.... hihihi....




sesapa yang belum tengok iklan ni jemput la layan video kat atas tu ye!!



nota kaki : jaa mood kelauttt sikit lately nih.... sibuk, mengantuk, letih, sume ado, sejak bulan pose nih... rasa tak bersemangat nak update blog.... tak bersemangat nak blogwalking... adoiiiii.... i'm sorry to all my readers and followers yaa!!! ada masa jaa update banyak-banyak okeyy....!!



16 comments:

  1. sama ler gan akak asyik mata nie berat jer...

    ReplyDelete
  2. Over kan iklan ni.. huhuhu...

    *Bayaran tu mau ratus riban tu.. Rezeki dia..

    ReplyDelete
  3. hehehe...amboi besaq pengaruh naaa

    ReplyDelete
  4. ahahhaha.....pandai betol di promote

    ReplyDelete
  5. huhu nasib baik tak minat kat mamat ni
    ehe

    ReplyDelete
  6. sampai hana pun tertarik nak beli baju melayu aaron aziz.. hehe

    ReplyDelete
  7. Best iklan ni. Tambah2 ada Aaron Aziz yang macho tuuu. Ngee~

    ReplyDelete
  8. baru last week pergi Jackel tapi bukan nak beli baju raya Aaron Aziz...nak cari tudung....hehe

    ReplyDelete
  9. amboii..mmg bertukar wajah jadi aron ajis..hehehe

    ReplyDelete
  10. kita pun suka tengok iklan tu. comel :)

    ReplyDelete
  11. potet & abi dia pun terbeli baju melayu aaron ajis ni.. sedondon lagi.. huahuahua..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...