kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 July 2013

Menu Ramadan yang Tertunggak..hihi..


Salam Dears!!


hai...korang! jangan terkejut kalau korang tengok berduyun entry jaa pasal resepi untuk hari ni yer.. hahaha.. bukan apa tu semua sebagai tanda jaa lepas geram pada entry yang banyak tertunggak sejak masuk bulan puasa nih. ekceli untuk ramadan kali ni, jaa hari-hari masak di rumah. even balik lewat tetap cuba gak ke dapur untuk main masak-masak!


    menu yang jaa buat sepanjang ramadhan memang jaa snap gambar untuk di blog kan... cuma mood nak menaip jer takde baru-baru ni.. so, alang-alang hari ni mood rajin tu datang... jaa publish ler banyak-bayak... hihi... niat jaa bukan nak menunjuk jaa rajin memasak. tapi nak bagi inspirasi pada surirumah yang baru-baru nak berjinak ke dapur tu haaa... selamat mengodek entry masakan daku yer!



    p/s : ada byk entry masakan yg simple, duk Q ni... tunggu aaa...


    9 comments:

    1. kan dah kata dia dok draft entri.. sekali berderet entri haa..

      ReplyDelete
    2. giler sedap menu....perghhh...

      ReplyDelete
    3. ya allah sedap nyaaaaaaaa.. hmmp

      ReplyDelete
    4. tq share...ada gak idea nak masak apa utk berbuka..sebab da kering idea nak masak apa..hihi

      ReplyDelete
    5. rajinyo jaa,hari2 masokkkk. bagus2,cikji gak huk aloh.time sahur jelah dapur berasap. tu pun duk goreng aym kunyit, telur mato jah.duk ulang hok tuh jah.haha

      ReplyDelete
    6. perghh...kiranya byk pic mkanan yea...

      selamatlah nur terjah mlm, xdelah terliur sangat..hehehe

      ReplyDelete
    7. Wahh terbaik la jaa ..smpt masak eh..deqla mmgx smpt lgsg...opis ngan umah jauh giler..dah mcm blk kg..kohkoh

      ReplyDelete

    DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

    DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...