kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 July 2013

Nama Sebenar Ben Ashaari (Baru Aku Tahu!)


 Salam Sejahtera untuk Semua!!


Bulan lepas jaa ada beli Majalah Harmoni Keluaran Jun 2013. ekceli dah lama dah jaa tak beli majalah ni, sbb jaa lebih suka baca Majalah Mingguan Wanita aje. sebabnya buku tu ada banyak topik yang best! especially kisah dan tips alam rumah tangga. pastu pulak kengkadang ada resepi masakan dan petua dapur.. tu yang best tuuu....


salbani ashaari, nama sebenar ben ashaari, ben ashaari.com, blog ben ashaari, siapa ben ashaari, ben ashaari blogger popular, nama penuh ben ashaari,


Tapi kali ni jaa beli jugak majalah ni sebab Edisi Jun ni ada citer pasal (pemilik blog www.benashaari.com) iaitu Brother Ben Ashaariii... hihi.... jaa beli bukan sebab minat ngn Bang Ben tuh tau ... tapi saja nak tengok apa yang dia story mory dalam tuh... itu aje... jangan korang salah faham okeyy... kang tak pasal-pasal my en.suami cemburu nanti... ekeke... dia kan femes like selebriti skrg, so harus la nak tahu dan follow citer dia... (kipas-kipas sebanyak mungkin! hikhik) (^_^)


salbani ashaari, nama sebenar ben ashaari, ben ashaari.com, blog ben ashaari, siapa ben ashaari, ben ashaari blogger popular, nama penuh ben ashaari,


ekceli jaa suka baca penulisan @ idea Ben Ashaari nih, sebabnya kadang-kadang entry atau ayat dia yang santai tu, boleh buat kita termenung dan berfikir maksud yang dia cuba sampai kan tuh... dia punya idea kadang-kadang sangat bernas. pendapatnya juga kadang-kadang betul dan boleh diterima pakai samada melalui entry di blog atau di status facebook miliknya. but jaa suka like dan baca jer... nak tinggalkan komen  segan pulak eden!!


salbani ashaari, nama sebenar ben ashaari, ben ashaari.com, blog ben ashaari, siapa ben ashaari, ben ashaari blogger popular, nama penuh ben ashaari,


Dan masa baca majalah tu, baru lah jaa tahu Nama Sebenar Ben Ashaari tau. ada terpampang dalam ruangan Harmoni tu haa... sumpah sebelum ni jaa memang tak amik tahu. baideway, nama sebenar dia ialah Sal**ni bin Ashaari... but soryy, jaa tak berani nak tulis penuh. sebab tak mintak izin ngn tuan empunya dulu... kalo korang nak tahu, gi lah carik buku Harmoni yang bulan lepas okehhh (Edisi Jun 2013)... heeee okeyy bye!!!!


 

 credit video to : here


p/s : kalo nak tahu namanya, sila tengok video BA kat atas tu yer!

17 comments:

  1. orang glamer memang sesuai sangat masuk majalh

    ReplyDelete
  2. tak pernah tahu nama sebenar dia..

    ReplyDelete
  3. blogger famous masuk majalah lagi famous. :D

    ReplyDelete
  4. ooo hehe biaslah ramai org tukar nama kan bila ade blog konon2 komersial dan akmo org tahu hehe

    ReplyDelete


  5. @eita
    blogger idola semalaya...hihi

    @Normi Nieza (^_^)

    @Mizz Aiza

    samo la. jaa pun ni bru tahu.hihi.

    ReplyDelete

  6. @syuk shusuke

    a'aa betoi tu syuk!

    @dear xila

    ops! tak baik ckp mcm tu. u kena tgk balik penerangan BA dlm video kat atas tu. dia dah lama guna nama tu laa.. masing2 rasanya ada nickname tsendiri bila di alam maya. sama gak mcm jaa, lebih suka nickname '' JAAKECHIK''.

    ReplyDelete
  7. salam Jaa..

    hihi..cma dulu selalu join segmen2 dari abg ben... :)

    ReplyDelete
  8. abg ben pernah bagitau nama dia sebelum ni kt entri.. huhu.. blogger pemes kang.. ;)

    ReplyDelete
  9. ohh , sebelum ni duk tahu nama dia ben ashaari je . kuikui

    ReplyDelete
  10. takpayah cari majalah tu . tengok kat gambar tu pun ada . hikhok

    ReplyDelete
  11. ohh..pasal nama abg ben ni, nur dah lama tahu....abg ben pernah bgtahu dalam vlog...lama dah....

    ReplyDelete
  12. Ooo baru kutahu..hihi..blogger femes ni mmg dah mcm retis.. (komen td xtau lps ke x tu yg komen lg)

    ReplyDelete
  13. m3h pun dah tau nama sebenar abg ben..

    ReplyDelete
  14. pernah dengar nama penuh Ben tapi dah lupa...nama dia macam pelik sikit....

    ReplyDelete
  15. Salam...
    Done brblogwalking...
    Done Follow...
    http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...