kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 July 2013

Pengomen Setia Jun - Julai




mereka-mereka kat atas ini antara blogger yang rajin drop komen ke blog jaakechik corner ni tau... ohhh... terharu sangat jaa. dikala jaa tak blogwalking pun, mereka sudi mai terjah sini even jaa menyepi berhari-hari tak balas kunjungan. huhu.. hati kering sungguh daku ni kan?

tapi untuk sehari-dua ni jaa rasa puasa hati sgt sebab dapat blogwalking lebih sikit dari hari kebiasaan. sebabnya.... jaa tak keje dua hari lepas. rilex duk rumah jer... sebab sakit hati kaki.. ada luka sikit. so, jaa mintak ler cuti. hihi.. tapi kaki jer sakit, tangan tak sakit tu yang seronok duk blogwalking tuu....




p/s : untuk semua pengomen tegar nanti beri alamat eh, jaa nak pos kad raya!!


sambil lelanding atas katil sambil bukak tab... ssesambil online fesbuk sesambil terjah blog korang....uuuu best!! tapi ada lagi blog yang jaa tak sempat terjah... sat lagi jaa terjah ok... cuma ada 1 blog tu jaa tak tahu camana nak drop komen iaitu Blog Sukma Haron. tak tahu nak klik apa utuk drop komen di entry dia.. huhu... Kak Sukma Haron, please tunjukkan caranya boleh tak? 

Antara ramai2 pengomen setia jaa, ada sorang blogger yg bebetul rajin bab drop komen... ekceli dia dah lama dah tak mai blog jaa katanya susah nak buka blog yang ber-domain ni di ofis, makanya dia takleh nak visit tetiap hari, so dia akan datang sekali sekala aja. tapi sekali dia datang.... omakkkkawww... berpuluh dia drop komen sekaliguss... last dia dtg hari tu dia komen di 53 entry sekaligus. kali ni lagi banyok! tak caye? tengok bawah ni :

v


v


v


v


v


v



v


v


v


v


v


v


v
 ini dia tuan empunya badan tuh : http://norumara.blogspot.com


v


v


v



v



v


78 Entry Dia Komen Sekaligus. Kau Mampu??

 haaa... ko berani challenge dia???



tapi.... bukan mereka aje yang rajin komen, yang lelain tu pun rajin jugak datang cuma tak tersenarai dlm list top 10 komentor jer... ada gak yang singgah ke blog jaa sebagai silent readers... kan? kan?? jaa tahu... memang adooo... boleh jer trace mereka dekat akaun Nuffnang... hihi... buat semua yang rajin singgah di blog jaa, jaa nak ucap terima kasih sangat-sangat. terima kasih daun keladi, esok-esok datang lagi ler lagi yer... hihihi... 



 p/s : untuk semua pengomen tegar nanti beri alamat eh, jaa nak pos kad raya!!


21 comments:

  1. nanti akak bagi alamat kat facebook...tentang cara drop komen kena ke blog panduan blog oleh abang HH....dia akan terangkan drop komen disqus dengan lebih detail...nanti akak akan baut entry...hehe
    thanks.....

    ReplyDelete
  2. ehh..nama Nur adalah..

    susah2 jaa je, rasanya jaa ada alamat Nur kan.. :)

    ReplyDelete
  3. hehe, akak sori la kalau syuk kadang2 tak perasan entri akak. tapi syuk try terjah sedaya yang mungkin :)

    ReplyDelete
  4. Ada masa rajin drop komen.. Ada masa just reading entry je.. hehe..

    ReplyDelete
  5. dah agak dah deqla.. mmg superb lah.. agaknya satu hari deqla dok baca entri Jaa.. hehe..

    mohon Jaa hantar kad ke rumah ye.. hekhek..

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua pengomen setia.. eh, yg rajin drop komen bebanyak tu Deqla kan :)

    ReplyDelete
  7. jaa,..alamat cik nor yg cik nor bagi tu ada lagi kan?alamat sama jer..hehe

    ReplyDelete
  8. hai kak ! hahahaha
    lama tak datang sini .

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah buat mereka..deqla mmg rjin komen..hihi..

    ReplyDelete
  10. waahhhh...rajinyer deqla....tahniah semua....hehehe

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan # 14 jaa...
    x sangka m3h tersenarai...deqla mmg ratu komen..sekali komen mmg byk..hee..
    jaa bg la alamat emel..senang nk bg alamat nanti

    ReplyDelete
  12. perghhh ena tak tergolong.. sob sob sob... bz dua bulan ni.. x nyempat nk blogwalking... apapun, tahniah buat mereka yang rajin


    ReplyDelete
  13. Deqla dtg jengok entri ni sat..hihihi...x sgka bln jun deqla xde, tup2 naik rangking blk..alhamdulillah rezeki lagi...hihi...thanks utk tdg tu ye jaa...nti deqla buat entri..wahh nk pos kad ye..alamat deqla yg sama tau...mekaceh jaa..!! ;-)

    Pssttt..entri lain deqla terjah kedian eh..take care!

    ReplyDelete
  14. tahniah deqla..dan semua...hehehe..deqla mmg kaki marathon

    ReplyDelete
  15. Waa banyaknya deqla komen. Rajin betul! Huhu~ Btw, tahniah kepada top commentators.

    ReplyDelete
  16. wah... rajin btol komen sampai berpuluh2 komen yea.
    akak dah jrg dapat singgah baca blog. masa free singgah la.

    ReplyDelete
  17. mak aiii... smpi 79 komen... huhuh teror....teror...

    buat pengomen tegar blog jaa... tahniah... hehe

    ReplyDelete
  18. waaa...memang takleh chalenge...

    kita dah bagi alamat kat fb...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...