kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 July 2013

Percubaan Makan Nasi Sendiri



anakku, fikri, haziq fikri, didik anak makan sendiri, tips parenting, blog parenting, cara suruh anak makan sendiri, ajar anak makan sendiri,


Abang Haji yang baru belajar nak makan sendiri....hihi....
sekarang nih sejak dah besar kita nak suapkan dia tak nak dah. 
eksyen nak suapkan diri sendiri.


anakku, fikri, haziq fikri, didik anak makan sendiri, tips parenting, blog parenting, cara suruh anak makan sendiri, ajar anak makan sendiri,

sudahnya..yang jatuh lagi banyak dari yang masuk ke mulut....
(tapi masa gambar ni disnap belum ''bersepah'' lagi nasik nyaa)
suruh duk bersila pong dia tak mahu... maybe susah sebab pakai jeans kot!


anakku, fikri, haziq fikri, didik anak makan sendiri, tips parenting, blog parenting, cara suruh anak makan sendiri, ajar anak makan sendiri,


gulppp...gulppp... duk minum air... budak tak pose gitu laaa
pepagi hari dah mintak nasi... jaa bagi dia nasi letak kicap ngn isi ikan jer
belen yang kitorang bersahur dinihari....hihihi...



16 comments:

  1. Hye jaa..deqla dtg... ;-)
    Hahaha.comel je...bgs la mkn sendri...tp duduk elok2 ye abg haji.. hihihi

    ReplyDelete
  2. alololo comelnya.takpe sis biarkan bersepah..itu cara untuk kita galakkan anak2 makan,kan he3..dah bentang suratkhabar oklah tu he3..

    ReplyDelete
  3. hahaha.. same la dengan ank angkat hawa yang number 2 tu. Kalau nk makan nasi mesti nak makan sendiri. pastu bersepah 1umah bila makan berjalan2..

    ReplyDelete
  4. Hahaha..jaa ooo jaa x patah jari pun komen entri2 jaa..deqla x paksa dri pun laaa..deqla mmg gini kalo dah mai rajin mengomen mmg beratus komen pun ok jak bah...hihihi...no hal la.... ;-)

    ReplyDelete
  5. hikhikhik.. dia pun nak sahur gak la mummy! :3.. omey je dia.. badan semangat

    ReplyDelete
  6. alololo abg Haji tecikkk..
    duduk x menahan oooo..perut comei ja :)

    ReplyDelete
  7. amboi abg haji..hehe..dah pandai mnk nc sendiri ye..

    ReplyDelete
  8. siap dok atas paper lagi tu.. hahah.. comel je baju tak pakai tp pakai songkok.. ;)

    ReplyDelete
  9. uiii seksi nyer fikri hehehehe

    p/s nama ank jaa ni sm dgn nama ank sedara sy.. cuma bin je lain2 ;-)

    ReplyDelete
  10. mkn pun pakai kopiah. hehehe.

    ReplyDelete
  11. cekcinye abang aji ni...
    ngorat boleh..hehehe

    dah beso dah dia nk mkn sendiri ye.

    ReplyDelete
  12. mula2 mmg bersepah tapi lepas ni mesti tak dah kan fikri

    ReplyDelete
  13. nak mkn sendiri yea. tak nak dah mama suap. tak macho la kan.haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...