kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 July 2013

Rakan PJJ di Pusat Wilayah Kota Bharu



pjj usm, rakan pjj, blogger buat pjj, pelajar pjj usm, pelajar pjj usm kubang kerian, blog pelajar pjj usm, blog budak pjj usm, pengalaman belajar pjj usm,


Inilah antara geng yang kamceng ngan jaa sepanjang jaa belajar PJJ. semuanya ''ore kelate''. merka sporting dan sekepala ngn jaa. sebelum masuk dewan exam, konfem kitorang akan lepak sambil makan nasi sesama. pastu memasing duk discuss dan study sesikit. sempat la cedok-cedok ilmu mereka sebelum masuk ke dewan tuuu...hihi...

Daripada langsung tak kenal, terus jadi rapat mcm dah lama kenal. padahal baru 2-3 kali jumpa (orientasi, intensif dan masa exam). rapatnya kami ni hingga ke facebook dan saling berhubung bila ada apa-apa masalah. time result exam pun kami berkongsi bagitahu lulus ke tidak. hihi. entah bila la pulak boleh jumpa mereka, gamoknya nanti Kursus Intensif 2014 (next year) lah pulak kot... huhuuhu...






p/s : Ayu, Cikna, Faizal dan Fiza kita jumpa kat Penang, masa intensif nanti yer!!
p/s/s : Cik Nur jom laa join kitorang jugak. next year daftar okeyy!!


14 comments:

  1. Selamat pagi&salam ramadhan # 13 jaa

    ReplyDelete
  2. Rasa rindu dah kasih dah meresap kehati sebagai teman tu Jaa memang tak boleh kikis. Moga ukhuwah berpanjangan.

    Tunggu ajelah siapa akan menikah dulu:)

    ReplyDelete
  3. akak ni cikgu sekolah menengah ke sekolah rendah ye ?

    ReplyDelete
  4. bestnya igt masa belajar dlu..:)

    ReplyDelete
  5. intensif nnt set satu date lepak minum...nak gak kenal blogger2 pjj..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. boleh la join the club nanti.. malas laa jaa raya ke-6 dah kena daftar tau.. takleh raya puas2 tahun ni.. wuwuwu..

    ReplyDelete
  7. Okla ada kawan2 masa belajar, senang boleh berkongsi ilmu :)

    ReplyDelete
  8. tudung kaler coklat kat depan tu mcm muke kawan skolah dulu. cume die kecik sikit. :)

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah..terbuka hati nanti Nur join.. :)

    hehehe... :)

    ReplyDelete
  10. Untung ada geng. Biasa kalau buat PJJ mesti takde kawan. Semua buat hal sendiri. Huhu~

    ReplyDelete
  11. best ada kwn ramai. mula2 tak kenal dah jadi rapat yea.

    ReplyDelete
  12. best ada kwn ramai. mula2 tak kenal dah jadi rapat yea.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...