kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 July 2013

Result Awal Final Exam PJJ (Tahun 1)


Salam Dears!!


Hari-hari mood untuk update blog semakin kelauuutttt sejak bulan pose nih.. adoii laa.. susah betul nak pupuk semula bila dah banyak hari tak menulis blog... hrmmm.... tapi kan hari ni jaa dah start rajin semula dah! (buleh percaya ke?) ehe, tapi yang ini betul kot! pasni jangan terkejut kalau berduyun entry jaa menyusul okeyy... kekeke....


result pjj usm, result final exam, result final exam pjj usm, exam pjj, cara cek result final exam, cara check result final exam pjj usm, final exam, tarikh final exam,


hari ni jaa nak share berita gembira jaa dengan korang! result awal final exam pjj usm jaa dah keluar tau.... 16 julai 2013 hari tu tarikhnya. cara nak cek senang. boleh cek melalui Campus Online jer. tapi yang awal ini hanya boleh tahu lulus ke tidak jer la... result penuh (pointer) belum keluar lagi. yang itu akan keluar 31 julai nanti... jaa nak ucap terima kasih pada yang doakan jaa masa jaa exam hari tuu...


CARA CHECK RESULT GUNA SMS :

USM <jarak> RESULT <jarak> NO.IC <jarak> Angka Giliran
pastu hantar ke 15888


result pjj usm, result final exam, result final exam pjj usm, exam pjj, cara cek result final exam, cara check result final exam pjj usm, final exam, tarikh final exam,


berkat doa korang agaknya kot yang mebuatkan jaa lulus semua subjek! hihihi... kembang semangkuk dah hidung jaa ni tau.... hehehee... see? the 9 subjek yang jaa ambik sumenya lulus. hooreeyy... tak perlu nak repeat bagai lagi dah... tak sangka bijak gak otak aku yang dah berkarat ni yekkk? muahahaa... ekceli exam tahun pertama ni senang sikit benornya, sbb kebanyakkannya objektif. (dua paper aje esei) so, kita boleh tembak jer jawapan kalo time blurr sbb ada ABC. hihi. tembakan ku mengena agaknya. tu yang lulus semua kot. (^_^) Ahamdulillah.. syukur padaMu Ya Allah...



p/s : berdebar sekali lagi menunggu result penuh!!



11 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...