kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 July 2013

Selamat Berpuasa Buat Semua



kad ucapan ramadhan, masak apa best di bulan puasa?, menu untuk berbuka, ramadhan, resepi ramadhan, salam ramadhan, selamat menyambut puasa,


Assalamualaikum...WBT...
Selamat Menunaikan Ibadah Puasa buat semua Umat Islam....
ampun dan maaf dari jaa jika ada terkasar bahasa, tersilap bicara didalam mana-mana entry jaa yang sebelum ini... sucikan hati, tenangkan fikiran. semoga kita semua dapat melipat gandakan ibadat pada bulan yang mulia ini dengan lebih tenang dan mendapat keberkatan dari ALLAH SWT...
Amin...Ya Rabbal Alamin...



p/s : ucapan mcm nak beraya pulak...kekeke...



21 comments:

  1. salam jaa. tq singgah blog Alycia.. dan gud luck utk GA di blog Mialina.com.. mana tau dpt hadiah dr Alycia kan ;)

    selamat berpuasa juga ;)

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut ramadhan dari fifi..

    ReplyDelete
  3. Amin. Selamat berpuasa juga dari saya sekeluarga.

    ReplyDelete
  4. selamat menjakankan ibadah puasa

    ReplyDelete
  5. salam ramadan 1434H utk jaa sekeluarga

    p/s blog jaa ni lambat la loading nyer ;-)

    ReplyDelete
  6. selamat menjalani ibadah puasa Jaa :)

    ReplyDelete
  7. slmt pose ye. sori lame tak jenguk sini. :)

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan Jaa. :) selamat menunaikan ibadah puasa.

    ReplyDelete
  9. Sorry ye dah nk masok ramadhan yg ke 13 deqla br nk ucap, selamat berpuasa jaa..hihi...sama la mohon ampun maaf... ;-)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...