kelab blogger ben ashaari, KBBA,

17 July 2013

Setelah 5 Hari Tak Update Blog


Salam Sejahtera Untuk Semua!!


Setelah 5 hari jaa tak update blog, hari ni jaa kembali taip-menaip semula.... wehihi... ada yang rindu daku tak? kekeke... ekceli jaa benornya terkena ''simptom malas nak taip blog!!'' uwawawa... bukan hape.. time bulan pose ni kan, mood nak tido jer memanjang. pantang ada masa FREE mengkulai layu jer mata huhu....


Hari ni jaa OFFDAY so jaa nak bangkit menulis semula laa... hari bekerja tak dan nak update. time tak keje ni laa masa jaa nak update blog... ekceli blog jaa tetap jenguk, tapi jenguk-jenguk gitu jer la (guna telefon) time nak landing memalam... uuuu! soryy to my bloggers friend coz jaa tak sempat nak mem-blogwalking ke blog korang 4-5 hari ni. pasni jaa terjah okeyy!!

 

p/s : tulis simple dulu.... sebagai permulaan kembali update!!




22 comments:

  1. Mmg rindu kat jaa..hehehe
    cepat2 update na.. i tunggu.. ;p

    ReplyDelete
  2. bulan pose ni x de idea la nk post entry. byk keje lagik.

    ReplyDelete
  3. sy dh dua hari.. bw entah ke mana dah.. sebab xde mood + x sihat... nk bls blis semua bw.. huhu.. penat juga..

    ReplyDelete
  4. Emmm... tak mahu tidur ajelah Jaa. Meh sini kita jenjalan dari satu blog ke satu blog.

    Oh Jaa tak kerja hari ini ye. Bestlah:)

    ReplyDelete
  5. ni mesti tgh draf entri bebanyak ni kan.. huhu..

    ReplyDelete
  6. datang kat blog syuk , kat sana ada senaman sikit. :)

    ReplyDelete
  7. kalau busy tu memang susah nak update entry kat blog...huhu

    ReplyDelete
  8. kalau mood xda memang boleh cecah seminggu blog tak berupdate. tapi bila ada mood. hari2 nak update.. hehe

    ReplyDelete
  9. ala kak. baru 5 hari hehe.. saya dah berminggu2 .. hehe

    ReplyDelete
  10. salam ziarah & salam ramadhan kak..hehe...biasalah tu...kdg2 sya pun malas naktaip entry..bulan2 ramadhan mcm ni..katil selalu memanggil..huhu~

    ReplyDelete
  11. kann...bulan puasa ni mmg rasa malas je...idea pun kering je...mata layu je...

    kita sama jaa..hehehe

    ReplyDelete
  12. assalam

    Itulah kalau ikut mood memang bertahun le tak buat entri. hehe ..
    tapi kira jaa ni okeylah setakat 5 hari tu biasalah .. saya ni adoii .. mood yang sama mula datang ..

    ReplyDelete
  13. selamat kembali menulis entry....

    ReplyDelete
  14. kite pon dah lama blog xberapdate..hehe..

    psttt jum join 1st cntest blog dq ;)

    ReplyDelete
  15. bese le tu kalo dah cuti blog lama sgt.gitu le jdnye kan..

    ReplyDelete
  16. Dah lama x update, sekali berderet entri psl masakan..haha....ok la tu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...