kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 August 2013

Ahli Keluarga Jaakechik



Assalamualaikum wbt....
hari ni jaa nak perkenal beberapa family jaa yg dah kawin...
pada yg belum tahu, jaa ni ada ahli keluarga yg ramai...
16 adik-beradik, 7 ipar dan 21 anak-anak sedara...hihihi...


aidilfitri, baju aaron aziz jakel, baju raya, hari raya, iklan raya, iklan raya 2013, raya, tarikh hari raya, my family, family, keluarga jaakechik,


yang berbaju peach tu, abang jaa. anak no.3 (Abdul Kadir)
yang berbaju putih dan hitam tu pulak, abang jaa. anak no.4 (Muhd Hilmi)

kakak jaa yang paling sulung dah meninggal (Aminah)
abang no.2 pula, takde masa raya hari tuh.... (Abdul Rahman)


aidilfitri, baju aaron aziz jakel, baju raya, hari raya, iklan raya, iklan raya 2013, raya, tarikh hari raya, my family, family, keluarga jaakechik,


yang berbaju biru ni pulak... kakak jaa. anak no.5 (Kamilah)
jaa pun interframe sekali ngn dia sebab tema kami sama pada raya tu..
kaler biru tua bendera ''Barisan Nasional'' muehehehee... K.E.B.E.T.U.L.A.N


aidilfitri, baju aaron aziz jakel, baju raya, hari raya, iklan raya, iklan raya 2013, raya, tarikh hari raya, my family, family, keluarga jaakechik,


yangberbaju grey sebelah kiri tu pulak kakak jaa. anak no. 6 (Suhaini)
yang berbaju grey belah kiri tu pulak adik lelaki jaa.. anak no.9 (Mohd Noor)
tema mereka pun ter''sama'' dan ter''kebetulan'' jugak tahun ni...hehehe...




haa... yang ini pulak.... gambar keluarga kecil jaakechik...
jaa anak no.8 dalam family jaa... kiranya lebih kurang anak tengah laa..




ini blog tuan empunya badan, makanya...aii letak lebih sikit gambar...
muahahhaa.... kira aci laa kan....? kekekke...
 entry ini kiranya gambar ahli keluarga jaa yang dah kawin laa.... hihi...
yang bujang tak de dalam entry ni okey....sorrryy!



p/s : sorang abang jaa belum kawin lagi (anak no.7). ada yg berkenan?? (^_^)



10 comments:

  1. ramainya adik beradik JAA.......murah rezeki....

    ReplyDelete
  2. seronok bila ahli keluarga ramai kan jaa? *_^

    ReplyDelete
  3. Hahaha ada yg berkenan tak.. kekeke ada2 je kak jaa ni. Comel la biru kak jaa tu. Suka tengok. Ramainya adik beradik :)

    ReplyDelete
  4. meriahnyaa...
    Jeles betullah tgk pic raya jaa..
    Nur xsempat nak amik pic raya...
    huhuu

    ReplyDelete
  5. meriahnyaa...
    Jeles betullah tgk pic raya jaa..
    Nur xsempat nak amik pic raya...
    huhuu

    ReplyDelete
  6. fuyyooo.. 21 cucu? family saja dah penuh rumah.. lum campur sedara mara lagi.. hihihi..

    ReplyDelete
  7. meriahnya :)

    kolksi picca ciksu pon tak semeriah ni :)

    ReplyDelete
  8. ramainye adk beradik jaa..m3h 8 org je..pun dah rasa ramai

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...