kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 August 2013

Anniversary Ke-5 Jaakechik dan Suami



17.08.2008  -  Majlis Akad Nikah
18.08.2008  -  Majlis Bersanding



Kenangan di hari perkahwinan jaakechik bersama suami 5 tahun yang lalu (18.08.2008). cepatnya masa berlalu.... tanpa sedar dah 5 tahun kami jadi suami isteri rupanya. tak sangka pulak! ouchh... touching sekejap... hihihi...
 

anniversary, en.suami, gambar kawin, hadiah untuk anniversary, majlis kawin, my family, coklat homemade, blog jual coklat, coklat cikna,


Anniversary ke-4 tahun lepas kami keluar makan Steamboat di Food Village. dan sbg ganti kek, jaa order Coklat dari Cikna's Chocolate Heaven (refer pic atas yg jaa cilok dari cikna tu ye). Untuk tahun ini pula kami celebrate ala kadar sahaja... sambut di rumah mak ayah jaa dgn buat jamuan laksa aje... tak sempat nak bercandle light dinner bagai... kek takde. coklat pun takde. sbb Tokey Coklat busy duk Orientasi... hihi.....



Ya Allah Ya Tuhanku....
Aku ingin menjadi Isteri yang dirahmati, Isteri yang dikasihi...
Isteri yang Solehah dan Isteri yang senantiasa di hati Suamiku...

Ya Allah Ya Tuhanku....
Kekalkanlah kami di dalam kebahagiaan dan kesenangan...
Kau rahmatilah hidup kami sekeluarga di dunia dan juga akhirat...

Amin Ya Rabbal Alamin....



23 comments:

  1. Happy Anniversary Jaa..semoga sentiasa bahagia disamping suami tercinta yer.. ;)

    ReplyDelete
  2. Congratulations. Semoga kekal hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  3. whoa, tahniah kak jaa :D
    selamat ulangtahun perkahwinan
    semoga bahagia sentiasa :)

    ReplyDelete
  4. Hepi enebeseri Jaa dan suami.. Moga makin berseri-seri rumahtangga yang dibina dan bahagia ke akhir nyawa.. Amin..

    ReplyDelete
  5. happya anniversary sis..
    moga bahagia itu milik sis selalu..aminn...

    ReplyDelete
  6. happy anniversary jaa..moga ikatan perkahwinan,kekal keakhir hayat..amin

    ReplyDelete
  7. tahniah jaa..selamat ulangtahun perkahwinan jaa..:)

    ReplyDelete
  8. heheh.. nanti2 ada la tu surprise dari encik yie.. jaa tunggu je.. kekeke..

    happy 5th anniversary jaa..

    ReplyDelete
  9. happy anniversary jaa.. moga kekal hgga ke syurga! :-)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah moga terus bhgia hingga hujung nyawa ya jaa ;-)

    ReplyDelete
  11. selamat hari ulangtahun JAA...semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa.....

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..salam ziarah!!
    Happy anniversary..semoga kekal ke akhir hayat..ameen ya rabb!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. TAHNIAH KAK .. JGE UMAH TGGA SEBAIK MGKIN :) SONOKNYE . LAWA KAKAK ..

    ReplyDelete
  14. Happy anniversary yang ke-5 kak jaa dan suami ;) hee

    ReplyDelete
  15. Amin..selamat hari ulang tahun..=D

    ReplyDelete
  16. Hepi aniverseriii jaa.semoga jodoh berpanjangan..

    ReplyDelete
  17. hapyy anibesary sis.. semoga bahagia ke jannah

    ReplyDelete
  18. selamat ulangtahun kelahiran jaa...
    moga berbahagia dan berkekalan hingga jannah..amin..!

    ReplyDelete
  19. Selamat Ulangtahun Perkahwinan utk Jaa n Suami..semoga kekal bahagia till jannah :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah kak jaa, wah, pejam celik dah 5thn rupanya. Seronok kan hidup alam rumah tangga ni. Pasang surut, alhamdulillah... tahniah sekali lg kak jaa, semoga bahtera rumahtangga akak tu terus belayar dgn jayanya

    ReplyDelete
  21. epy anversary jaa..taksangka 17/8 sama dgn trkh cikeyra bertunang :p

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...