kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 August 2013

Bookmarks Raya Dari Intan Berlian





Bookmarks yang jaa baru terima dari Blogger IntanBerlian!! Cantik sangat bookmarks ni bila dihiasi ngan gambar 3 beranak (Intanberlian) ni... sama macam gambar yang duk di header baru blog beliau... terima kasih yer Kak Ina coz bagi bookmarks ni untuk jaa even jaa lewat hantar details... heee!! btw, selamat hari raya maaf zahir dan batin juga dari jaa buat Kak Ina.... (^_^)



 p/s : jom terjah ke Blog Intan Berlian!!



8 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  2. Comel dan cantik sebab pink...tuan punya di bookmark tu pun comel jer orangnya...

    Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
  3. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salamm Jaa..Cmana persiapan raya, dah ready dah nak raya?..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...