kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 August 2013

Cpuv Ke-5 : Q3 Prepaid Roaming



Cpuv Ke-5 Nuffnang yang baru muncul semalam dari
Q3 PREPAID ROAMING.... tengkiu Nuffnang!!

BE/CPUV nuffnang, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, cpuv nuffnang, tips 800UV, tips naikkan trafik,


Pada blogger yang belum pernah dapat Iklan CPUV dari Nuffnang jangan give-up okey... teruskan update blog, lepas tu rajinkan tangan untuk Update Survey dan Bio Nuffnang... then, seminggu dua kali boleh send tiket ke Nuffnang pulak.... insyaAllah usaha yang berterusan mungkin akan membuahkan hasil satu hari nanti!!!




p/s  :  nasihat orang! jaa sendiri pun kengkadang malas update! (T_T)



7 comments:

  1. setuju dengan tips tersebut. Btw, tahniah :)

    ReplyDelete
  2. p/s salam lebaran buat jaa sekeluarga

    ReplyDelete
  3. lambat juga sebenarnya cpuv ni nak muncul kan.. macam hana. huhu

    ReplyDelete
  4. thanks jaa....dah buat tips jaa...alhamdulillah dah muncul 1st cpuv :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...