kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 August 2013

CPUV ke-6 : The Mortal Instrument



cara buat duit dengan blog, BE/CPUV nuffnang, buat duit dengan nuffnang, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, earning nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV,


CPUV Nuffnang dtg lagi menempel kat blog jaakechik. kali ni datangnya dari Iklan The Mortal Instrument. Kelmarin tengok takde pun CPUV baru. yang ada hanya CPUV lama dari Prepaid Roaming aje. Status CPUV yg tu masih ''On Going'' tapi earning tak berganjak beberapa hari dah.. iklannya pun jaa tengok dah takde maybe dah nak tamat sikit lagi kot... huhu... 

Masa jaa check pagi ni pun masih tak ada lagi yg baru... hampa lak bila tengok... last skali jaa rajinkan tangan utk update bio dan profile dekat Nuffnang dlm pukul 10 pagi... dalam tengah hari akhirnya CPUV ni ada... hihi... Terima kasih Nuffnang....so, sesapa yang belum dapat CPUV tu jangan lupa update bio dan profile di akaun Nuffnang selalu ok... 

Nak update senang je. cara jaa macam ni, memula jaa ''untick'' memana yg jaa dah ''ticked'' dekat tempat update bio profile tu, lepas tu jaa ''tick-kan'' semula... then terus tekan ''SUBMIT''!! (buat 1 je bukan semua sekali) haaa...senang kan! tak perlu pikir nak ubah apa-apa. kita just update sebagai tanda kita masih aktif dengan blog dan juga Nuffnang itu aje... but itu cara yg jaa fikir buat laa...



p/s : kalo korang nak cuba, dipersilakan... (^_^)


4 comments:

  1. ok,tq sbb tlg ingatkan, t cikeyra nk update jgk la,mmndangkan sekian lma myepi,,tskk tskk T_T

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...