kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 August 2013

CPUV ke-7 : Dove Samson D



BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, cpuv nuffnang, earning nuffnang, buat duit dengan blog,


Rezeki dari Nuffnang datang lagi... kali ni Nuffnang beri kempen Cpuv dari Iklan Dove!! Semoga iklan ni kekal menari-nari di blog jaa tetiap hari sepanjang Cpuv ni on going... 2 Cpuv jaa yang lain tu, (yg masih on going) macam malu-malu kucing jer nak muncul tau.. jarang sangat tunjuk muka even di pagi hari... earning pun ciput jer... hrmm... 



p/s  : blog malas update, salahkan Nuff pula bila earnings kurang... :p


9 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...