kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 August 2013

Gambar Kami Sekeluarga di Pagi Raya 2013



Assalamualaikum....Salam Aidilfitri ke-9 Buat Semua
hari ni jaa nak tepek gambar keluarga jaa masa pagi raya pertama...
dah lama 1 syawal berlalu, hari ni baru sempat nak update...
sebelum ni sibuk kerja dan sibuk ngn hadiri kenduri kawan-kawan
hari ni jaa tak kerja, pulun buat entry banyak-banyak...haha....




ramai lagi yang tak interframe dalam ni nih,
kalo semuanya masuk konfem tak muat gambar....hihihi....




adik-adik yang masih bujang dan masih belajar....
yg berbaju koko tu adalah adik jaa yang paling bongsu 12 tahun...




aksi menggediks-kan diri memasing....
senyum sorang-sorang bila jaa tengok pic nih......hihihii.....




my family yang datang dari keluarga besar...
meriah bila berkumpul di hari raya...




rumah orang lain, penuh dengan tetamu yg datang...
rumah kami penuh ngan adik-beradik dan anak-anak sedara.... (^_^)




hepyyy sangattttt.... raya paling meriah dirasakan kebelakangan ini kot....
sebabnya ahli keluarga semakin bertambah orang baru....
16 beradik... 7 ipar, 21 orang anak-anak sedara... semuanya berkumpul...
kecuali my abang sulung yg datang lewat hari tu... so dia jer takde masa pic ni diambil...
keluarga ramai ni best, sekali berkumpul riuh dan bergegar satu rumah...hihihihi....



9 comments:

  1. Wah kemain meriah lg raya jaa jer..
    psst- FM dh selamat terima tau..nnti frh buat entri yer..

    ReplyDelete
  2. seronok dan meriah beraya......suka tengok.......

    ReplyDelete
  3. wahh!! bsr jgk kluarga yek! slmat hari rya! ^^

    ReplyDelete
  4. Memang best la ramai2 camtu.. meriah sungguh.

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa,,,!!!
    tgk pic pun tau happy...

    ReplyDelete
  6. meriahnya.. macam2 kaler ada. konfem kuih muih pun meriah. hihihi..

    salam aidilfitri jaa.. maaf zahir batin. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...