kelab blogger ben ashaari, KBBA,

27 August 2013

Makan Colek di Perdana Beach Resort





















Acara makan ''colek'' di bulan ramadan... murah giler regenya RM8.00/adult... boleh makan  sampai puas... gendang gendut tali kecapi senang perut suka hati... hihi.. offer murah ini hanya setahun sekali diadakan. semestinya di Perdana Beach Resort PCB.... (^_^)

Gambar ni dah berkurun simpan ni... masa bulan puasa lagi neh... tak sempat nak update on time gitu la kekdahnya.. peram berbulan lamanya sampai jadik pekasam.... akhirnya satu perenggan pun aku kelu nak karang ayat mahupun cerita... hahaa... main publish gambar jer la... bolehhh???


p/s : mood blogging semakin menurun semenjak raya...soryyyy to all...


11 comments:

  1. banyak mkn ketupat ni jaa..hihik

    ReplyDelete
  2. banyak mkn ketupat ni jaa..hihik

    ReplyDelete
  3. takpe2... bab mkn2 ni citer die tak basi... hehehe...

    ReplyDelete
  4. ok lah tu..janji blog berupdate..
    hehe2

    ReplyDelete
  5. terliur la pulok tengok colek tu.. nyummm..

    ReplyDelete
  6. alahai..saja tau jaa ni...
    nur mmg teringin nak rasa colek ni..

    tapi bilalah nak ke kelantannya..huhhuh

    ReplyDelete
  7. whoa, kak jaa makan puas2 tak gitau. :P

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...