kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 August 2013

Pesta Buku 2013 di Kota Bharu Kelantan



Salam Sejahtera Untuk Semua!!


Jom ramai-ramai ke Pesta Buku Kelantan 2013 di Dewan Jubli Perak MPKB pada 26 ogos - 1 september 2013. Pesta buku terbesar di Kelantan ini merupakan acara tahunan di Kelantan yang dianjurkan oleh Jabatan Pendidikan Negeri Kelantan dengan kerjasama Syarikat Muda Osman (Rangkaian kedai buku dan alatulis serba lengkap!)
 

pesta buku 2013, pesta buku SMO, pesta buku di kelantan, pesta buku kelantan, pesta buku di kota bharu, alaf 21, karangkraf,


Pesta Buku ini memberi peluang buat ulat buku, especially golongan pelajar, ibubapa dan guru bagi mendapatkan buku-buku kegemaran pada harga yang jauh lebih murah berbanding harga biasa. Cabutan bertuah juga akan dilakukan pada hari terakhir pesta buku ini berlangsung. tawaran hadiah cukup menarik iaitu pelbagai gadget canggih yang terkini seperti Ipad, Smartphone, Kamera Digital, Pemain DVD dan pelbagai lagi!


pesta buku 2013, pesta buku SMO, pesta buku di kelantan, pesta buku kelantan, pesta buku di kota bharu, alaf 21, karangkraf,


Pelbagai aktiviti menarik turut diatur bagi memeriahkan lagi Pesta Buku 2013 ini dengan kehadiran maskot Upin dan Ipin. Anda juga boleh bertemu dan beramah mesra dengan novelis-novelis tersohor kerana mereka akan turun padang untuk berjumpa dengan pembaca setia novel-novel hasil nukilan mereka.


pesta buku 2013, pesta buku SMO, pesta buku di kelantan, pesta buku kelantan, pesta buku di kota bharu, alaf 21, karangkraf,


Jangan lupa bawa seluruh ahli keluarga anda kesini bagi mendapatkan pelbagai jenis buku, alatulis dan pelbagai bahan ilmiah bagi melengkapkan koleksi bahan bacaan dan bahan belajar bagi anak-anak anda dirumah....!!! Buat Semua Warga Kelantan.... Jom Kito Serbuuuuu...



Maklumat lanjut layari  : www.mudaosman.com.my
Like Pages SMO : www.facebook.com/smosb
No. Telefon : 09-7733555



p/s : tak sabar nak bawak fikri jumpa Upin dan Ipin Jumaat Ini!! (^_^)


7 comments:

  1. Jaaaaa. Tq kad raya tawww. Baru smpai minggi lepas. Hehe

    ReplyDelete
  2. waaaa...ada siti rosmizah lagi tuu..!!

    bestnyaa...kalau dekat Nur pergi dah ni jaa..sayangnya jauhh..!

    ReplyDelete
  3. macam nak pegi tp xsure lagi.. hihi..

    p/s: ayu cancel sambung pjj.. next time katanya.. ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe...jauh bebenor cik misi nak g...hehehe
    warga tak kelantan tak dopek nak serbu la....hihi

    ReplyDelete
  5. apa yg Jaa soping kat sini?byk ke beli buku2?
    kalo Ai dok sana..pakai g geli nobel lah jawabnya :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...