kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 September 2013

B-Complex Shaklee Yang Murah




Vitamin B-Complex Shaklee ni, jaa beli 25 sept lepas. tak menahan tengok produk yang terlajak laris nih. terasa nak juga try cemana kehebatan produk shaklee ni. jaa beli B-Complex ni saje jer, untuk tambah tenaga. selalu mai keje asyik mengantuk jer kan, so jaa try la makan benda nih. untuk elak mata jadik layuuu manjang.


produk shaklee, review produk, b-complex shaklee, vitami  complex, shaklee, harga b-complex shaklee, b-complex shaklee murah, shaklee palig murah,


Jaa beli B-Complex ni dengan harga yang murah tau. sebab beli ngan kawan se-jabatan. dia ni memang aktif ngan  Shaklee. ramai customer dia di FB tuh. memang terlajak larissss. Harga B-Complex Shaklee yang jaa duk ushar dlm google biasanya RM53.00. tapi dengan rakan jaa ni, jaa boleh dapat murahhhh lagi. korang pun kalau nak produk shaklee murah sila berhubung ngan rakan jaa ni yer --->  Harnani Yaacob 


Satu lagi jaa nak ingatkan. B-Complex Shaklee ni jgn ingat dia MAHAL tau. murah ajer. sebab isinya ada banyakkk dlm tuh.  120 biji. kita just makan sebiji sehari. 1 botol tu tahan 4 bulan. harga dia jika RM50 sebotol dibahagi lak ngan 120 biji, harga untuk sebiji B-Complex Shaklee ni 0.41sen shj. itu kalo regenya RM50 ye. kalo jaa ckp rege yg jaa dpt ni, murah lagi dari itu? haaa... kau kira ler sendiri.... (^_^)




Apakah kepentingan B Complex terhadap tubuh kita?

  • Membantu untuk mengekalkan tisu otak yang sihat, saraf, kulit, mata, rambut, hati dan mulut, serta otot di dalam saluran usus gastro.
  • Terlibat dalam penghasilan tenaga dan berguna untuk kemurungan dan stress. Ia adalah nutrien anti-tekanan.
  • Diperlukan untuk pembentukan darah, dengan itu, ia membantu mencegah anemia.
  • Membantu untuk mengelakkan sawan, epilepsi, dan membantu mengatasi keletihan dan ketagihan makanan.
  • Membina rambut yang sihat dan mencegah uban.
  • Membantu dalam merawat alergi, menyembuhkan luka, mengawal penyakit jantung, hiperaktif,
  • Membina tindak balas imun, mencegah kemandulan, masalah haid, multiple sclerosis, gangguan saraf, skizofrenia, membantu fungsi seksual , kesukaran penglihatan, masalah kehilangan berat badan, dan melindungi terhadap keracunan plumbum.

sumber : http://vitaminsemulajadi.com/kebaikan-vitamin-b-complex/



Nak Beli SHAKLEE? PM Harnani Sekarang!!


Blog Laman Sihat : http://harnanidini.blogspot.com
Call / Sms / Whatsapp : 0148004196 (ID : 934707)


p/s : nak dapat harga yg murah...jangan lupa mention korang dari blog jaakechik!!


11 comments:

  1. B kmplek ni yg doc sllu bg kt pompuan ngndung tu eh jaa..

    ReplyDelete
  2. Wahh jaa...lebih bersemangat la gi keje pasni kan...produktiviti!

    ReplyDelete
  3. Ai mkn vit c ja tu pun dah nk abis :)

    ReplyDelete
  4. ramai yg dh makan supllment dr shaklee ni..ingat nak beli jugaklah satu..nak try

    ReplyDelete
  5. yg mahal tu sbb diorg jual harga ahli...

    mcm nur siapa yg nak beli terus ke shaklee, nur bagi je id nur, mmg diorg beli harga ahli le...heheh

    ReplyDelete
  6. cikna pun makan jugak B kompleks, vit C ngan alfalfa shaklee.. bagus!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...