kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 September 2013

CPUV ke-10 : KL SOGO TRENDSETTER ONLINE




BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, cpuv nuffnang, earning iklan cpuv, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, buat duit dengan nuffnang,


Alhamdulillah, CPUV menempel lagi kali. suka pulak tengok earnings yang berubah-ubah tetiap hari. kengkadang naiknya laju. kengkadang slow-mellow kalah siput sedut. huhu. pelik betoi! lol dan yang paling pelik bila earnings CPUV Q3 Prepaid Roaming tu belum lagi di-credited-kan. padahal iklan tu dah lama takde kat blog nih. tapi pihak Nuffnang belum lagi stopkan status ''On Going'' nya. padahal earnings dah lama tak berganjak tuuuu... hrmmm....


BE/CPUV nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV, cpuv nuffnang, earning iklan cpuv, Ciri-ciri blog untuk dapat iklan CPUV Nuffnang, buat duit dengan nuffnang,


Kat atas ni pulak, Tips Untuk Dapatkan CPUV dari Nuffnang. ingat ye, sesapa yg belum dapat CPUV tu, jangan lupa Update Blogger Profile dan Survey kat akaun Nuffnang korang tu. update hari-hari pun takper. itu lebih baik. nak kan sesuatu kena usaha dengan gigih. jangan mudah give-up. okey.






10 comments:

  1. anna ada satu je yang on going..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..rezeki :)
    thanx untuk tips tu :)

    ReplyDelete
  3. Eaaa. Tahniah! Dulu lya sgt rajin update surver. 2 thn lps lbtvgk income. Tp skatang x smpat.. Income pon kureng.. Ape2 pin ttp syukur.. Smuanya rezeki kan

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...