kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 September 2013

CPUV ke-8 : Olay JAS Bundle



BE/CPUV nuffnang, cash out nuffnang, buat duit dengan nuffnang, earning nuffnang, cek nuffnang, cara nak dapat BE/CPUV,

income berblog melalui : http://www.nuffnang.com.my


Alhamdulillah rezeki CPUV ke-8 dari Nuffnang datang lagi.  hujung bulan ni jaa akan tekan ''Cash Out'' buat kali kedua, insyaAllah. even sikit, okey ler kan. hasil dari blogging tuu.

Penat lelah menaip akhirnya memberi hasil yg boleh aku beli stok cekelat 2-3 botol untuk si fikri. aku tahu takde orang suruh pun aku menaip, aku sendiri yg gatal tangan. hihi.

Terima kasih pada readers yang membaca blog jaa. komen di blog jaa. pada blogger yang belum pasang iklan Nuffnang. sila lah pasang segera ye. pada yg belum dapat CPUV pulak, jangan give-up. 

Korang kena rajin update profile dan survey dlm akaun Nuffnang. okey!




12 comments:

  1. Tahniah ja..rezeki.. farah pn dpt jugak..=D

    ReplyDelete
  2. waaa tahniah..
    kite tak naik2 cenggane ni..hehe

    ReplyDelete
  3. ader 2 tu...akak ader 1 jer...ok la semangat untuk berblogkan

    ReplyDelete
  4. Thanks jaa, sebab follow akak, selamat berkenalan, insyaallah, akak akan selalu singgah di sini :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki..dh dua kali cashout ye..semoga terus murah rezeki

    ReplyDelete
  6. tahniah ....sama dengan akak dah dpt cpuv nie....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...