kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 September 2013

Fikri Comot Lagi....





Ehemm.... ada yang rindu Fikri tak?? Fikri sekarang ni kan, suka makan makanan ringan like Snek Munchy's macam gini. nasi agak kureng sikit dia makan. kalo makan pun, dia makan ikan goreng jer.

Dah bagi Multivitamin Lyscine untuk tambah dia punya selera makan, tapi tetap tak jalan. makin kuat dia menyusu ada lerrr. jap-jap mintak susu. jap-jap repeat susu lagi. ''Nak Susu Lagi'' tu yang dia duk ulang.... hrmmmm....

Sekarang ni, jaa terpaksa suapkan dia nasi sambil dia duk depan komputer layan upin upin baru lah dia bukak mulut. sedar tak sedar dah habis nasi semangkuk. bab cekelat jangan citer, tu memang pebret dia. suka nau request cekelat. tu yang jaa beli snek tu.

bila makan habis comot muka. kah3x.



14 comments:

  1. Comot tapi comel :)



    P/S: Jaa, Shaklee pun ada set untuk gemukkan badan tau< member opis MJ ada consume SET NI :)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=164535170410821&set=a.164534500410888.1073741826.164529500411388&type=1&theater

    ReplyDelete
  2. layan anak2 makan memang kena sabar, anak2 mamaD jaga ni pon macam fikri jugak gayanya..suka makan snek coklat. suka sangat !

    ReplyDelete
  3. ololo comelnyer dier siap berlemoih dengan cekelat lagi tu....

    ReplyDelete
  4. penah jaga anak buah yg susah nak makan nasi..nak susu je..susah jgk..kite nak bagi dia bina badan

    ReplyDelete
  5. alahai fikri..comot2 pon comey..

    ReplyDelete
  6. suh fikri kawan dgn cikna..hehehe

    hari2 dapat mkn cekelat...hihih

    ReplyDelete
  7. bagus jugak cadangan nur tu.. meh letak umah cikna.. hari2 boleh mkn coklat. hehehe..

    ReplyDelete
  8. alahai comey nya gaya si fikri ni... hehehe, jarang makan nasi??

    ReplyDelete
  9. Sama la mcm emir.. bila kita nk suapkan dia tak nk mkn..nk suap makan sendiri.. lps tue mmg penuh coklat kat mulut mcm nie jugak la..ragam anak2 kan jaa.. =D

    ReplyDelete
  10. akak pun suka coklat buat hilang stress.....

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...