kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 September 2013

Hadiah Untuk Newborn ke Untuk Diri??



Salam Sejahtera Buat Semua!! 


Dua minggu lepas kami dapat berita gembira. kami dapat anak sedara baru lagi. baby baru ni merupakan cucu ke-18 dalam keluarga belah en.suami. kiranya fikri dah ada adik sepupu baru la. lelaki pula tu, ada geng lah dia untuk sepahkan umah nenek dia nanti. hihihi… 

Alhamdulillah, cepat juga rezeki adik ipar jaa tu untuk timang anak. baby baru ni diletakkan nama Abdullah Fahmi. ermm… sedap jugak nama tu. maksudnya pun bagus. jadi anak yang solehah ye Fahmi! minggu pertama lahir hari tu dia kena warded lama jugak, sebab ''Kuning @ Jaundis'' tinggi. kesian betul kat dia.


 http://www.zalora.com.my/river-island-malaysia/, hadiah untuk baby newborn, hadiah untuk baby baru lahir, hadiah untuk baby, hadiah birthday, review zalora,


Yang kami laki bini ni pulak kecoh duk discuss nak bagi apa untuk anak sedara baru kami Si Fahmi nih. memacam yang kuar di mulut ni, kejap buai la, kejap stroller laa, kejap walker, kejap-kejap mende lain… pastu memasing tak sependapat! hahaha..

Jaa bukan apa, dulu adik ipar jaa ni hadiahkan anak jaa Car Seat tau, so jaa pun nak bagi sesuatu yang terbaik gak untuk anak dia. hajat hati nak carik hadiah yang memahal sikit lah. sudahnya topik nak membeli hadiah newborn tu bertukar ke topik yang lain. jauh betul menyimpang! nak tahu kisah apa? 


‘’Apa hadiah birthday jaa untuk bulan depan bang??’’ 

terus my laki termenung kerana lari topik disitu..!! 

muahahahaa…. 


Alaa abang… jaa tak mintak banyak pun. belanja Keny Rogers or belanja Kek Secret Recipe jaa dah syukur dah. pastu abang beli lak hadiah kasut atau handbag yg cecomel. konfem jaa senyum manjang bang! nak senang, abang beli jer apa-apa barangan dari ''ZALORA MALAYSIA''  untuk jaa. hah, itu lagi jaa suka! bolehhhhhhh..... bang????



p/s : next month i will be 25 years. #hiphiphoorey!!


16 comments:

  1. Oklah juga Jaa... ada peluang baik ni kalau beli hadiah anak buah boleh tak kan utk Jaa tak boleh pulak kan...

    ReplyDelete
  2. Tahniahlah kat sedara tu ye..comelnya..mmmphhh

    ReplyDelete
  3. Sijil simpanan premium bsn mungkin ekekekeee

    ReplyDelete
  4. omeinye baby tu je
    bertambah seorang lagi umat nabi muhammad s.a.w kan
    salam perkenalan dari ida ye
    jemput singgah blog id ye
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. sambil menyelam minum air ni....hahahha...terus tukar topik plak kan.....
    dulu anak saya pon lame kena tahan wad sebab jaundis..

    ReplyDelete
  6. tahniah jaa dapat anak sedara baru...
    hihi ok ler tu kira bincang 2 dalam satu, jimat masa.. haha

    ReplyDelete
  7. comellnya baby..
    Tahniah dpt anak sedara baru...:)

    ReplyDelete
  8. tahniah3
    adik fikri bla????
    ;-)
    jgn mareee

    ReplyDelete
  9. Suke tgk bb kan. Mmg sll camtu. Berebut rebut nak beli hadiah utk bb baru.

    ReplyDelete
  10. nnti ja siap2 bukak page zalora tu bg kat cik abg tgk mne die kenan.
    klik2 je ..nnti smpaila depan pntu.huhu :)

    ReplyDelete
  11. tetiba tertukar topik hadiah utk jaa pulak kan.. kikiki.. sabo jelah..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...