kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 September 2013

Jumpa Upin Ipin di Pesta Buku



Salam Sejahtera dan Selamat Hari Malaysia (^_^)


Sebulan lepas kami ke pesta buku. eh, citer bulan lepas baru hari ni nak update?? ohmaigoat!!!! sedih giler kot. apakehalnya yang membizikan jaakechik sejak dua menjak nih? gamaknya jaa memang betul-betul berjangkit penyakit malas update seperti Blogger Cik Eyra. kah3.




okey. stop membebel. meh kita pergi terus kepada tajuk. citernya gini. masa kami pergi pesta buku di dewan Jubli Perak Kota Bharu tu, kami sempat jumpa maskot upin ipin tau. aikk, jumpa upin upin pun nak citer dalam blog ke? ahh... tak kira nak citer jugak. dan nak tepek gak gambar kami jumpa upin ipin. hah, ko mampu? ekeke.


 pesta buku 2013, pesta buku di kota bharu, pesta buku kelantan, pesta buku SMO, maskot upin ipin, upin dan ipin,
 

upin ipin ni kartun febret si fikri ni. dia memang minat giler ngan upin ipin ni. budak-budak kan, takde yg tak suka upin ipin. nak lagi bila tengok depan mata upin ipin yang besor cenggini. lagi teruja. bukan setakat budak, mak budak pun suka. see? jaa dah macam kanak-kanak ribena turut sama menyelit ngan kanak-kanak lain. hah, ko aderrrr?


pesta buku 2013, pesta buku di kota bharu, pesta buku kelantan, pesta buku SMO, maskot upin ipin, upin dan ipin,


Makanya ini yang sempat kami snap setelah bersusah payah berhimpit ngn pengunjung lain. ramai betul duk kerumun Upin Ipin. Fikri pun kemain seronok tau. siap tiru aksi Upin Ipin lagi. dia sama-sama letak tangan dia bawah dagu masa bergambar ngn Maskot tu... Sweet pulak!


pesta buku 2013, pesta buku di kota bharu, pesta buku kelantan, pesta buku SMO, maskot upin ipin, upin dan ipin,


buku 2-3  biji jer yang dibeli. bukan banyak pon. saja gi jalan-jalan cuci mata sesambil bawak fikri jumpa upin ipin. eh, korang tahu tak jaa sekarang ni kan, mood asyik kelautt jer manjang. hari-hari bukak blog, tapi malas nak update. rasa seronok pulak jadi silent reader di blog korang tau. muahahaha!! anw, jaa mohon maaf yer korang nanti jaa free jaa tinggal jejak okeh....



p/s : assignment PJJ pun dah berduyun ni, hrmmm...pengsan!!


11 comments:

  1. wah kalau anak sya dapat jumpe ni mesti die suke giler tau...;)

    ReplyDelete
  2. amboii jaa..hahaha..

    sakan posing naa,btw fikri comey sgt pose gitu dgn upin ipin..

    ReplyDelete
  3. lama tak singgah sini... comei tgk upin ipin.. hehe

    ReplyDelete
  4. cikna pegi hari jumaat, xjumpa upin ipin. hehe..

    seru la mood tu datang jaa.. cikna pun banyak assignment, tutorial.. satu pun tak start buat lagi.. hukkk..

    ReplyDelete
  5. watak kartun yang banyak memberi nasihat :D

    ReplyDelete
  6. jaa pun comel dh mcm upin ipin. haritu diorg add dtg jb buat event, smpt gk tengok posing2 skali melayan ank yg bongsu tu yg minat sgt.

    CiM pun byk gak asignment ni tktau nk mula kt mana.

    ReplyDelete
  7. mesti pasni fikri asik dok sebut ttg upin ipin kan ;-)

    ReplyDelete
  8. Selamat bertungkus lumus siapkan asgmnt ye Jaa, part MJ dah selesai :)

    ReplyDelete
  9. ehh..tak takut pula fikri yea...

    selamat mengahbiskan asiggment...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...