kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 September 2013

Mood Blogwalking Datang kembali...



Salam To All My Readers!


Hari ni mood jaa baik. rajin giler nak blogwalking. tapi tak semua lagi sempat terjah ni. baru start merangkak slow-slow sejak semalam. mana-mana yang belum sempat jaa terjah tu, harap sabar noh. kalo sempat jaa komen 2-3 entry. kalo tak sempat, drop 1 jadi le kan. maap banyak-banyak yekk..




Start semalam jaa nekad nak start aktif blogging semula. aktif macam dulu-dulu. at least 1 hari satu entry jaa kan publishkan, dah malas nak bervitamin M banyak-banyak. naik lemau nanti. hari-hari mood kelauttt.... kesian korang yang selalu drop komen di blog jaa ni hari-hari. jaa tak pulak jejak balik. kan?


ada yang majuk ke? hope tidak. sabar ye.


16 comments:

  1. yey akak dah jejak kembali..
    selamat bw n thanks singgah blog ahkak :)

    ReplyDelete
  2. salam Jaa..
    hihi..sorry jgk,lama cma tak bertandang ke sini..
    jom bw! :)

    ReplyDelete
  3. cayalah jaa,sekurg2nya jaa punya mls tu tak amik msa yg lama,kikiki..nk d bndingkan gn cik eyra ni,sbulan lbih bervitamin M...hihi

    ReplyDelete
  4. vit M tu mmg kita x mintak kan..pandai2 ja dia dtg sdiri pastu dok lelama lak tu x kuar2..hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh..bgus2...

    nur pulak yg malas skrang ni...hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat kembali.. rajinnya jaa.. internet dah ok ke?

    ReplyDelete
  7. thanks singgah kak jaa. baby pun dah 4-5 hari tak jenguk blog. ada masalah sikit. ni baru nak start menulis semula

    ReplyDelete
  8. selamat blogwalking jaa.. terima kasih singgah blog akak.. :D

    ReplyDelete
  9. Welcome back Jaa.... lama dah ke berhenti?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...