kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 September 2013

Nasi Kak Wok Popular Di Kota Bharu




nasi kak wok, kedai nasi kak wok, restoran nasi kak wok, gambar nasi kak wok, nasi kak wok sedap, nasi kak wok paling sedap,


Nasi Kak Wok sejenis menu yang popular di Kota Bharu. sejenis menu untuk brekfes yang sangat ringkas. ayam goreng yang dipotong kecik-kecik yg dihidangkan panas-panas, kuah dalca, 2-3 keping timun beserta secoet sambal belacan. 

Even simple, menu Nasi Kak Wok ni memang menjadi kegilaan orang kelantan. harga pulak amat berpatutan juga. antara RM3.00-4.00 macam tuh. depends to lauk ayam yg korang nak byk mana. to those yang nak mai kelate nanti, jgn lupa pekena Nasi Kak Wok ni yer.

Nasi atas ni adalah menu brekfes jaa dua hari lepas nih. alang-alang ke kota bharu (time pagi), wajib makan Nasi Kak Wok. nasi tu dah selamat masuk ke perut jaa dah pun. rasanya lebih sedap, bila member ofis yang belanjakan. kah3. burppp2...alhamdulillah... kenyang sampai petang!!!



p/s : teringin nak makan lagi larrr.....



13 comments:

  1. sdap jaa nasi kak wook nie..sekali mkn nak mkn 2 3 kali..haha

    ReplyDelete
  2. nampak simple, tapi pasti sedap kan jaa???

    ReplyDelete
  3. Ja, ni kat mana ye? bulan 11 nanti nak g KB, bwk anak jalan2...

    ReplyDelete
  4. macam nasi yg orang kuantan makan , nasi ape tah lupe lak. hehe

    ReplyDelete
  5. wak tengok pon nmpk sodap jugakk.,ahHKs

    ReplyDelete
  6. ala jauh nye nak ke sana nak try makan..hihi

    ReplyDelete
  7. i folo kak jaa..pasal dia cun.hahahahahaha :))

    nasi tu beras pulut ke beras biasa? kalau pulut i tak mkn :/

    ReplyDelete
  8. kat mn ns kak wok tu Jaa..nk soh cikna belanja lah.hahha

    ReplyDelete
  9. nur pun nak suh cikna belanja..hehehe'

    mcm nasi kandar je.. :)

    ReplyDelete
  10. breakfast punya ye..dh mcm lunch ni..sedapnyer jaa..

    ReplyDelete
  11. sesedap je budak dua org tu nak mintak cikna belanja.. cikna pun tak pernah makan tahu..

    kat ner tu jaa kedainya?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...