kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 September 2013

Photo Canvas Hiasan Dinding Terkini



Salam Sejahtera Buat Semua


Beberapa hari lepas jaa sempat belek Majalah IMPIANA milik kakak ipar jaa.  saje belek, coz nak tengok hiasan rumah yg cantik-cantik dalam tuh. belek punya belek, terpegun jaa tengok sebuah rumah tu yang gilerrrrr punya cantik. rumah tu, idok ler besor sangat. tapi tuan dia pandai main deko-deko.


beli photo canvas, corak photo canvas, harga photo canvas, jual photo canvas, photo canvas, photo canvas online,

ditambah pulak dengan hiasan dinding yang terdapat beberapa photo canvas yang besau-besau di dinding rumah makin lawa jadiknya. lama jaa duk tilik rumah tu tau. sesambil tengok tu, sempat jugak jaa berangan ''kalaulah aku ada rumah macam ni....'' hihihi...

beli photo canvas, corak photo canvas, harga photo canvas, jual photo canvas, photo canvas, photo canvas online,


ada ke yang tak tahu Apakah Photo Canvas? ohhh... rugi ler dik non oii kalau tak tahu. sekarang ni sesapa yang ada rumah baru, mesti orang akan gantung photo canvas tu besau-besau kat siling dinding.

photo canvas ni, kita boleh letak macam-macam gambar yang kita nak, (gambar family pun boleh) dan kita boleh pilih saiz apa yang kita mahukan utk disesuaikan dengan rumah korang.

jaa minat juga dengan photo canvas ni, cuma tunggu nanti dah ada rumah sendiri baru nak letak dan hias cecantik. so, sekarang ni kita berangan aje lah yer.


beli photo canvas, corak photo canvas, harga photo canvas, jual photo canvas, photo canvas, photo canvas online,


kepada sesapa yang berminat nak beli atau tempah photo canvas,  boleh lah berkunjung ke blog ini Canvas D' Arte atau PM ke facebook pages mereka di bawah ini untuk pertanyaan mengenai pakej dan harga. jangan lupa klik like yaaaaa!!!







jaa bukan agen photo canvas ni tau, tapi saja nak share ngan korang, kot antara korang ada yang berminat nak beli tapi tak tahu kat mana nak beli photo canvas ni ke kan, so ada baiknya jaa share tak gitu??

lagipun jaa tengok dipages tu banyak nau contoh-contoh photo canvas yang comey-comey, sumenya nampak cantik. korang pun kalau nak kan kelainan boleh ler beli untuk hiasan di rumah korang.



 p/s : citer bab deko tetiba teringat Eric Leong! hihi..


22 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    apa khabar hari ini

    ReplyDelete
  2. servis diorang tiptop! FD ada photo canvas dr diorang :D

    ReplyDelete
  3. cantik deko dia..;-)

    p/s :aha jaa ayu xdpt prgi aritu..inshaallah da rzki nti kot.hehe

    ReplyDelete
  4. suka design photo canvas hiasan dinding, nampak menarik.....

    ReplyDelete
  5. CiM mmg suka mendeco deco ni...kalau raya msti tukor2 sana sini (lokasi) - bukan tukor brg. cuma tambah2 bg cantik

    ReplyDelete
  6. sy ada jugak satu..
    diorg buat jam diding beserta gamba..
    tpi jam tu hancur je.. x boley guna pon.. beli je mahal2..
    rugi..
    decoration je la nasib gmba cantik

    ReplyDelete
  7. akak pun teringat eric leong ..agaknya bila dia nak buat rancangan tv baru

    ReplyDelete
  8. kadang2 tengok jugak kepada keluasan bilik. hehe. tapi memang idaman syuk nak bilik sebegitu rupa :D

    ReplyDelete
  9. nak tapi tunggu ade umah sdri jugak.hehe

    ReplyDelete
  10. cantinya,,pernah tgk..tapi tak tau lak pangil photo canvas..hihihi

    ReplyDelete
  11. memang cantik pun jaa.. suka gak tengok kalo kat rumah2 orang.. rumah sendiri takde kannn.. hehe..

    ReplyDelete
  12. cantik..
    tambah kalo kena dgn corak nya..rs cam xmo kuar dr umah..hahaha

    ReplyDelete
  13. cantik kan.. bila baca majalah deko. mulalah berangan rumah nak macam itu macam ini.. haha

    ReplyDelete
  14. ha'ah...cantikkan....tunggu ada rumah sendiri la hek...huhu

    ReplyDelete
  15. tulisan khat tu cantik sangat...suka teringin juga nak buat sendiri...lepaastu print...memang sangat lawa...

    ReplyDelete
  16. kalau pandai deko,ruang kecik pun nampak menarik kan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...