kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 September 2013

Taknak Update Blog Ke?


 Assalamualaikum semua!!


Aduuuuuuhaiii.... rindunya nak bercerita dalam blog nih. makin hari mood nak menaip makin menjauh. tak macam dulu, hari-hari update! ikutkan hati, banyak sangat yang jaa nak cerita dan kongsi kat sini neh. gambar pun melambak duk kumpul dalam kamera. 

bila nak karang cerita? 

alamatnya kena pekasamkan dulu lah.... kan? 

hrmmmm!!

Nak kata sibuk ngan keje. idok ler sangat. jadual syif sama jer lagi. masuk 7 pagi balik 3 petang. kalo masuk 11 pagi balik lak 7 petang. takde maknanya nak OT bagai. tapi masa nak update blog tu tak berapa nok adooo. busy sokmo. 24jam sehari macam tak cukup.

lepas keje, balik rumah. nak kata bizi ngan masak tu menda biasa dah. hari-hari aii sinsing lengan bersilat ngan periuk belanga kat dapur tu haaa... cuma untuk minggu ni jer tapau kat luar manjang.... bukan malas, tapi?? ehem... nak bagi alasan apa heh...? kekeke...

But tunggu lah masa rajin aii datang okey. kalo jejari aii rajin ketuk keyboard nanti aii gerenti berderet entry akan aii schedulekan nanti. buat masa loooooni korang baca yang ni lah dulu yek. biarpun entry ni ketot, kite halalkan aje. hehehe.



p/s : rindu fikri tak korang? nanti jaa upload pic dia okeh!!


13 comments:

  1. mohon jaa rajinkan diri segera.. kehkehkeh.. mana mana pict fikri cepat upload..

    ReplyDelete
  2. bilo jaa duk sebut pekasam pekasam, beraso lamo lah pulok xmakey ikey kasey,haha. sedaknyo makey ngan nasik panah2. huk alohhh

    ReplyDelete
  3. buzy sungguh noh..mesti la windu budak ketot tu hehe

    ReplyDelete
  4. rindu gambar2 jaa yg berderet itu..hihik

    ReplyDelete
  5. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  6. akak pon sama lah Jaa. cerita ade. mood xde. ade modd xdok cerita. lagu mane? hehhee

    ReplyDelete
  7. blog syuk pun kena fikirkan fakta2. kalau salah nanti orang kutuk . akak pun singgah3 la ye support syuk :)

    ReplyDelete
  8. kita sama...xde mood nak update..hehehe

    ReplyDelete
  9. hehe...same jugak la....kalau dah stop skejap memg melarat-larat...hehehe

    ReplyDelete
  10. Update2..kan saya report dekat skmm...hehehe

    ReplyDelete
  11. omaigaddd,adakah jaa telah terjangkit pnykt mls mengupadte blog dr cikeyra..hihi

    ReplyDelete
  12. kalo bz dah dtg mmg xleh buat apa dah..blog pun x dan nk belek2 kan..meh cepat upload pic si kecikk tu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...